«Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας»: Το νέο Ραπαμύθι είναι on-air (vid)

H νέα δημιουργία του Δημήτρη Μεντζέλου, του Λευτέρη Σαμψών και της Τάνιας Τρεπεκλή μόλις κυκλοφόρησε και είναι άκρως απολαυστική.

«Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας»: Το νέο Ραπαμύθι είναι on-air (vid)

Το πρώτο Ραπαμύθι κυκλοφόρησε ένα μήνα πριν και αμέσως αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά. Δεν ήταν άλλο από το διαχρονικό και πολυαγαπημένο, «Τα Τρία Γουρουνάκια», σε μία πιο ραπ εκδοχή του. Τα views του στο YouTube ξεπέρασαν τις 51.000 προβολές και όσοι είστε γονείς, πιθανότατα το έχετε ήδη ακούσει ξανά και ξανά.

Τα Ραπαμύθια είναι έμπνευση τριών ταλαντούχων καλλιτεχνών ο κάθε ένας από τους οποίους βάζει τη δική του τέχνη και μεράκι. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μεντζέλο, τον Λευτέρη Σαμψών και την Τάνια Τρεπεκλή. Άπό χθες, η νέα τους δημιουργία είναι on-air και ήδη έχει «κερδίσει» μικρούς και μεγάλους. Το νέο ραπαμύθι είναι μια ραπ και πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή του γνωστού «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας».

Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Τους ευφάνταστους στίχους; Την πλούσια μουσική ή μήπως τα παιχνιδιάρικα και πρωτότυπα γραφιστικά; Όλα συνετέλεσαν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το βίντεο μέσα σε μία μέρα συγκέντρωσε πάνω 3.000 προβολές, γεγονός που αποδεικνύει ότι και αυτό το Ραπαμύθι θα αγαπηθεί από όλους μας.

Δείτε το παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved