Ποιες καινοτόμες τεχνολογίες «οχυρώνουν» την υγεία και τα… ρούχα μας;

Αλήθεια, γνώριζες πως η πρώτη και βασική άμυνα του οργανισμού μας ενάντια στα μικρόβια, είναι η επιδερμίδα μας;

Ποιες καινοτόμες τεχνολογίες «οχυρώνουν» την υγεία και τα… ρούχα μας;

Αυτή είναι που προστατεύει εξωτερικά τις κοιλότητες από επικίνδυνους εισβολείς, οι οποίοι με την είσοδό τους στον οργανισμό μας, μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να προστατεύουμε το δέρμα μας όσο περισσότερο μπορούμε και με κάθε τρόπο. Ειδικότερα εμείς οι μανούλες, είναι απαραίτητο να λάβουμε τα ανάλογα μέτρα και για τα μικρά μας, των οποίων η επιδερμίδα είναι πολύ πιο ευαίσθητη από τη δική μας και πολύ πιο εκτεθειμένη στα μικρόβια.

Κακά τα ψέματα, όσο και αν προσπαθούμε να διδάξουμε στα παιδιά την έννοια της προσωπικής υγιεινής, αρκεί μία απογευματινή βόλτα στο πλησιέστερο πάρκο της γειτονιάς για να πάνε όλα… περίπατο. Από την άλλη βέβαια, δεν μπορούμε να περιορίζουμε διαρκώς τα μικρά μας την ώρα του παίζουν με τα φιλαράκια τους, ούτε να είμαστε όλο «μη και μη». Μπορούμε ωστόσο, να προνοήσουμε, επενδύοντας σε σύγχρονες λύσεις και συσκευές, οι οποίες παρέχουν όχι μόνο στα παιδιά μας αλλά και σε εμάς, μία καθαρή «πανοπλία» που μας… αγκαλιάζει και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς την κάθε μας στιγμή!

Πώς δεν θα γίνουν τα ρούχα μας εστία μικροβίων;

Τι κι αν βάζουμε πλυντήρια τακτικά ή χρησιμοποιούμε στις πλύσεις τα καλύτερα απορρυπαντικά που υπάρχουν στην αγορά; Λίγα λεπτά αφού έχουμε αποθηκεύσει τα ρούχα στις κρεμάστρες και τα συρτάρια μας, τα «αόρατα» αλλεργιογόνα, όπως ακάρεα οικιακής σκόνης ή βακτήρια που υπάρχουν σε αυτά, αρχίζουν να δημιουργούν τις δικές τους φωλιές. Πριν βιαστείς να αναζητήσεις ένα πιο δραστικό απορρυπαντικό ρούχων, μήπως να εστιάσεις κάπου αλλού την προσοχή σου και να επενδύσεις σε πιο σύγχρονες τεχνολογίες καθαρισμού, όπως αυτές που περιλαμβάνουν τα πλυντήρια ρούχων της LG Electronics, τα οποία προστατεύουν όχι μόνο τα ρούχα, αλλά και την υγεία μας;



Με απόλυτο «σύμμαχό» μας τον ατμό

Καλώς ή κακώς, το νερό και ο συνδυασμός απορρυπαντικού-μαλακτικού δεν αρκούν για να εξολοθρεύσουν τα βακτήρια που συγκεντρώνονται στα ρούχα μας, ή τουλάχιστον όχι σε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό, ώστε να μας γλιτώνουν από πιθανές αλλεργίες και επιδερμικούς ερεθισμούς. Για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ, θυμήσου απλά πόσες φορές το μικρό σου παρουσίασε κάποιο αχνό εξάνθημα στην επιδερμίδα του, μία κοκκινίλα στα χέρια ή παραπονέθηκε πως το ρούχο που φορούσε του προκαλούσε έντονη φαγούρα.

Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε πως παρότι τα αλλεργιογόνα δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, δεν σημαίνει πως δεν βρίσκονται πάνω στα υφάσματα που φοράμε. Ένας καλός τρόπος να απαλλαγούμε από αυτά, είναι επιλέγοντας μία συσκευή με τεχνολογία Ατμού η οποία φέρει την έγκυρη πιστοποίηση του Βρετανικού Ιδρύματος Αλλεργιών (British Allergy Foundation) και έχει αποδειχθεί πως εξαλείφει ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των αλλεργιογόνων. Πλένοντας τα ρούχα μας σε- θερμοκρασίες 50-60℃ για 30 λεπτά, όχι μόνο καταπολεμά τα επιβλαβή μικρόβια αλλά απομακρύνει και τις δυσάρεστες οσμές από τα ρούχα, αφήνοντας μία ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

lg rouxa 1

Απαλότερα υφάσματα χωρίς μαλακτικό

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι χημικές ουσίες που περιλαμβάνουν τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά ρούχων, είναι απόλυτα φιλικά προς την επιδερμίδα μας. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται με το ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε αλόγιστα και σε μεγάλες ποσότητες, ειδικότερα στις πλύσεις που περιλαμβάνουν τα μωρουδιακά των μικρών.

Ομολογουμένως, είναι πολύ λίγες οι απολαύσεις που μπορούν να συγκριθούν με ένα αφράτο και απαλό πουλόβερ ή με τη φρέσκια και δροσερή αίσθηση μία βαμβακερής κολλαριστής πουκαμίσας. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι να απολαμβάνουμε καθαρά, μαλακά και ατσαλάκωτα ρούχα, χωρίς να ξοδεύουμε επιπλέον μαλακτικό και μειώνοντας δραστικά τον χρόνο που περνάμε σε εβδομαδιαία βάση πάνω από τη… σιδερώστρα. Με την τεχνολογία Steam+TM - που υπάρχει στις σύγχρονες συσκευές της LG Electronics, τα υφάσματα βγαίνουν από την πλύση με 30% λιγότερες ζάρες, δεν χάνουν τον «πλούσιο» όγκο ή την μαλακή υφή τους, ενώ με την τεχνολογία TrueSteamTM ακόμη και χωρίς χρήση μαλακτικού, συνεχίζουν να «αγκαλιάζουν» με τρυφερότητα εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

lg rouxa


Τέλος, εάν ανήκεις στις μέλλουσες ή τις πολύ νέες μαμάδες, να θυμάσαι πως ένα πλυντήριο ρούχων με σύγχρονες τεχνολογίες όπως αυτές που συναντάμε στα πλυντήρια ρούχων της LG Electronics, όχι μόνο θα προστατεύει το βρέφος σου από μικρόβια και αλλεργιογόνους παράγοντες, αλλά θα σε βοηθά να εξοικονομείς χρόνο από το σιδέρωμα και να το αφιερώνεις στην οικογένειά σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved