Στο Twitter οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού!

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού, του πρίγκιπα Τζορτζ, δεν θα τραβηχτούν από κάποιον κορυφαίο φωτογράφο που αναλαμβάνει πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, όπως συνηθιζόταν μέχρι πρότινος αλλά θα δημοσιοποιηθούν μέσω twitter.

Στο Twitter οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ, σε μία ακόμα προσπάθεια να αποδείξουν πως είναι μοντέρνοι και πρωτοπόροι, αποφάσισαν να αγνοήσουν για ακόμα μία φορά την παράδοση του παλατιού που θέλει τον φωτογράφο του Μπάκιγχαμ να τραβάει το πρώτο φωτογραφικό ενσταντανέ κάποιου νέου μέλους στην οικογένεια.

Μάλιστα, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που θα «ποσταριστούν» στο Twitter, δεν θα είναι από κάποιον κορυφαίο επαγγελματία φωτογράφο αλλά από κάποιο μέλος της οικογένειας. Η φωτογραφία πάντως θα περιλαμβάνει όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και φυσικά τη θεία Πίπα, τους παππούδες Μάικ και Κάρολ Μίντλετον και φυσικά στο κέντρο τους ευτυχείς γονείς που θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το μωρό. Τώρα ποιος θα αναλάβει χρέη φωτογράφου, κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved