Πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα αγοράκι ενός έτους ενώ κοιμόταν!

Συγκλονίζεται η μικρή κοινωνία στο Δυτικό Όκλαντ της Καλιφόρνια από τον πυροβολισμό και τον θάνατο ενός αγοριού μόλις ενός έτους αλλά και του πατέρα του καθώς κοιμόντουσαν.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα αγοράκι ενός έτους ενώ κοιμόταν!

Ο 21χρονος Άντριου Τόμας και ο ενός έτους γιος του Ντριού Τζάκσον επισκέπτονταν την οικογένειά τους στο Δυτικό Όκλαντ για να παρευρεθούν στην κηδεία του μόλις 18 έτους ξαδέλφου του πατέρα Άλ Ριβέρα, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς.

Μπαμπάς και γιος κοιμόντουσαν στο σπίτι της θείας του Άντριου όταν τουλάχιστον ένας οπλισμένος άντρας μπήκε από το πίσω μέρος του κήπου και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, «γαζώνοντας» τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Κάποιες από τις σφαίρες βρήκαν το κορμάκι του μικρού. «Όταν τελείωσαν όλα ο μικρός συνέχιζε να αναπνέει και τον πήραμε και βγήκαμε έξω» είπε η θεία τους Κόνια Μπέιλις και συνέχισε: «Κάλεσα την άμεσο δράση και μου έλεγαν να μείνω στο τηλέφωνο. Ο μικρός ακόμα ανέπνεε όμως ξαφνικά γύρισε το προσωπάκι του, ξάπλωσε και άρχισε να βγαίνει αίμα από το στόμα του. Τότε άφησε την τελευταία του πνοή».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν οι ένοχοι που πήραν τόσο άδικα τη ζωή από ένα τόσο μικρό παιδάκι και τον νεαρό πατέρα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved