Έμιλυ Κολιανδρή: Μας δείχνει μετά από καιρό την κόρη της - Μεγάλωσε πολύ

Μια όμορφη καλοκαιρινή φωτογραφία.

Έμιλυ Κολιανδρή: Μας δείχνει μετά από καιρό την κόρη της - Μεγάλωσε πολύ

Το πρώτο τριήμερο χωρίς καραντίνα ήταν μια καλή ευκαιρία για πολλούς επώνυμους - και όχι μόνο- να κάνουν σύντομες αποδράσεις σε κοντινούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Μεταξύ αυτών και η 'Εμιλυ Κολιανδρή. Η ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα, ανεβάζει όλο και πιο συχνά insta story, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες των παιδιών της από το καράβι χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προορισμό.

Ο γιος της Αλέξανδρος και η κόρη της Σμαράγδα είναι στο κατάστρωμα του πλοίου και καθώς δεν υπάρχει κόσμος, πιάνονται από ένα σίδερο και κάνουν μονόζυγο! Η ηθοποιός δημοσίευσε σε insta story και δεύτερη φωτογραφία της κόρης της, και όπως θα διαπιστώσετε έχει μεγαλώσει πολύ.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με την συνάδελφό της και εξίσου ταλαντούχο, Χρήστο Λούλη.


https://www.instagram.com/p/B4dJNihpnpo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι μετράει ήδη έντεκα χρόνια γάμου και είναι ελάχιστες φορές που έχουν απασχολήσει τα media με την προσωπική του ζωή. Και οι δύο διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και μέχρι πρότινος, η Έμιλυ Κολιανδρή δεν είχε καν παρουσία στα social media.

Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στη Realnews, δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στην κόρη του Σμαράγδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν την χορταίνει.

Οσο για τον γιο του, «είναι «αντράκι που έχει τρελή αδυναµία στη µαµά του, όπως της έχω κι εγώ! Έχει γούστο το παιδί µου» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες της κόρης της που δημοσίευσε η αγαπημένη ηθοποιός από την πρόσφατη απόδρασή τους καθώς και μερικές ακόμα των παιδιών της (από τις λιγοστές που έχει ανεβάσει στο Instagram).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved