Κοριτσάκι με προβλήματα ομιλίας, άρχισε να μιλάει όταν έφαγε τυρί κρέμα!

Η Φίλντς Τέιλορ 3 ετών, πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο ονομάζεται GLUT1 και προκαλεί μια γενετική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητά της να μπορεί να μιλάει. Το σύνδρομο αυτό εμφανίζεται σε 1 ανά 26 άτομα στη Βρετανία.

Κοριτσάκι με προβλήματα ομιλίας, άρχισε να μιλάει όταν έφαγε τυρί κρέμα!

Επειδή το σώμα δεν μπορεί να μεταφέρει αρκετή γλυκόζη στον εγκέφαλο, αφήνει τον πάσχοντα χωρίς ενέργεια.

Στους γιατρούς πήρε αρκετό καιρό να διαγνώσουν τι ακριβώς είχε η Φίλντς. Όταν λοιπόν διαπίστωσαν το σύνδρομο έδωσαν στην Φίλντς μια ειδική διατροφή για να βοηθηθεί ο εγκέφαλος και να αποκτήσει η μικρή ενέργεια.

Γλυκά, τούρτες και αεριούχα ποτά απαγορεύονται αλλά ό,τι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε λίπος είναι το καλύτερο για τη μικρούλα.

Μάλιστα, η μικρή Φίλντς ξεκίνησε να τρώει περίπου ένα κιλό τυρί κρέμα την ημέρα, επί τρεις βδομάδες. Μια μέρα είπε τη λέξη «μαμά» και η μητέρα της άρχισε να κλαίει μιας και πίστευε ότι ποτέ η κόρη της δεν θα κατάφερνε να μιλήσει.

Η ποσότητα σε τυρί κρέμα που τρώει είναι αρκετά μεγάλη αλλά δεν αποθηκεύει τίποτα ο οργανισμός από λίπος καθώς το «χρησιμοποιεί» για την ενέργεια που χρειάζεται. Όπως λέει η Στίβι, η μαμά της Φίλντς, αν και χρειάζεται μεγάλες ποσότητες τυριού κάθε βδομάδα, αξίζει γιατί έχει απίστευτα αποτελέσματα στην κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved