Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι φώτο που έχει δημοσιεύσει με τον 20 ημερών γιο της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι φώτο που έχει δημοσιεύσει με τον 20 ημερών γιο της

Είκοσι ημέρες πριν, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Ο γιος της γεννήθηκε στις 19 Μαΐου και όπως είναι αναμενόμενο, τόσο η Φλορίντα Πετρουτσέλι, όσο και ο σύζυγός της, Άρης Γούτος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μία μέρα μετά τον τοκετό, η όμορφη μαμά μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τον τοκετό και τα συναισθήματά της λέγοντας:

«Είμαι πολύ καλά. Νιώθω μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να γυρίσω βέβαια σπίτι, γιατί έχω ακόμη ένα μπεμπάκι που με περιμένει. Ανυπομονώ πώς θα αντιδράσει η κόρη μου, όταν πάμε σπίτι με τον μπέμπη».

Ο είκοσι ημερών Κωνσταντής, είναι το δεύτερο παιδί για την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της. Η κόρης της Μαίρη, είναι πλέον ετών και είναι πολύ δεμένη με τη μαμά της. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες τους στα social media και μοιράζεται μαζί μας τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα.

Πλέον η καθημερινότητα της παρουσιάστριας έχει αλλάξει κάτι που ισχύει για κάθε μαμά με ένα μικρό μωράκι, καθώς ο είκοσι ημερών γιος της απαιτεί αρκετή από την προσοχή και τον χρόνο της.

Δείτε τις φωτογραφίες του είκοσι ημερών Κωνσταντή που έχει μοιραστεί μαζί μας μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved