Οι πρώτες βουτιές της κόρης γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας (pics)

«Τουτού μεν, με γυαλί spider-man δε», σχολίασε η γνωστή μαμά της και αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Οι πρώτες βουτιές της κόρης γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας (pics)

«Πεθαίνωωωωωωω», «Τι ωραία φωτογραφία!!!!», «Το μαγιό τέλειο... Αλλά και το μοντέλο, όλα τα λεφτά!!», «Κουκλαρα❤️❤️❤️❤️❤️❤️», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έπεσαν βροχή κάτω από τη μικρή Βικτώρια και όχι άδικα.

Βλέπετε το μαγιό που φορούσε, τράβηξε όλα τα βλέμματα και κέρδισε διθυραμβικά σχόλια, με πολλές μαμάδες να ρωτούν πού το βρήκε και πώς μπορούν να το αγοράσουν και οι ίδιες.

Κι εμείς σαν κοριτσομαμάδες, την αλήθεια μας θα την πούμε! Το ζηλάμε!

Η μικρή Βικτώρια μεγάλωσε

Η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, μεγάλωσε και είναι μια κούκλα! Θα μας πείτε... «Μα καλά, που βλέπετε ότι είναι κούκλα αφού φοράει γυαλιά και το πρόσωπό της κρύβεται», ναι αλλά τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα όπως ξέρετε και άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά λένε ότι η μικρή είναι αξιολάτρευτη και πανέμορφη.

eliana xrisikopoulou kores 1

Η όμορφη δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες των κοριτσιών της, δείχνοντας τα κατορθώματά τους.

Εκτός από τη Βικτώρια έχει ακόμη μία μεγαλύτερη κόρη, την Ισαβέλλα. Και οι δύο λατρεύουν στην κυριολεξία τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

Δείτε μερικές throwback φωτογραφίες από το περσινό καλοκαίρι και περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved