Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Λατρεύω τον Μάθιου που είναι πατέρας των παιδιών μου»

Για τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ με τον οποίο είναι πολλά χρόνια παντρεμένη αλλά και για τα παιδιά της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Λατρεύω τον Μάθιου που είναι πατέρας των παιδιών μου»

Η διάσημη ηθοποιός σε δηλώσεις της στο Αμερικανικό Harper's Bazaar είπε μεταξύ άλλων για τον διάσημο ηθοποιό με τον οποίο συμβιώνει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια: «Λατρεύω τον Μάθιου Μπρόντερικ. Πες με τρελή, αλλά τον λατρεύω. Μόνο παντρεμένοι μαζί θα μπορούσαμε να είμαστε. Είμαστε αφοσιωμένοι στην οικογένειά μας και τις ζωές μας. Λατρεύω τη ζωή μας. Λατρεύω το γεγονός ότι είναι πατέρας των παιδιών μου και εξαιτίας του αγαπώ όλο τον υπόλοιπο κόσμο».

Όσο για τις δίδυμες κόρες της οι οποίες ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και την εμμονή τους με τη μόδα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε: «Έρχονται και μου λένε 'δεν θέλω να φορέσω αυτό, δεν είναι όμορφο'. Δεν ξέρω από πού έχουν μάθει τέτοια πράγματα γιατί δεν μιλάμε για μόδα μέσα στο σπίτι. Δεν λέμε ας πούμε ποιο ρούχο είναι θηλυκό ή όμορφο... Πάντως τους αρέσουν τα περίεργα φτηνά υφάσματα και τα έντονα χρώματα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved