Κοριτσάκι επέζησε από σοβαρό τροχαίο μετά τη γέννησή του μέσα στο αυτοκίνητο!

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι που γεννήθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στη Σουηδία προσπαθεί να συνέλθει μετά το τροχαίο στο οποίο έπεσε θύμα, λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφότου ήρθε στον κόσμο.

Κοριτσάκι επέζησε από σοβαρό τροχαίο μετά τη γέννησή του μέσα στο αυτοκίνητο!

Ο πατέρας του μωρού την ώρα που γεννιόταν η κόρη του στο κάθισμα του συνοδηγού, πήρε τα μάτια του από τον δρόμο σοκαρισμένος από τον τοκετό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ντελαπάρει τέσσερις φορές.

Κατά περίεργο τρόπο, ευτυχώς κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

«Έρχεται το παιδί, έρχεται το παιδί» φώναζε η γυναίκα που γεννούσε η οποία απέσπασε την προσοχή του συζύγου της από τον δρόμο και έτσι προκλήθηκε τροχαίο.

Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε την τρελή πορεία του, ο οδηγός βρήκε τη γυναίκα του, τους γιους του, ενός και οκτώ ετών, αλλά πουθενά δεν έβρισκε το μωρό. Όταν άκουσε το κλάμα του, κατάλαβε πως από το τροχαίο είχε μετακινηθεί κάτω από τη θέση επιβατών στα πίσω καθίσματα.

Ένας μηχανόβιος που περνούσε από το σημείο κάλεσε ασθενοφόρο και την αστυνομία και σχεδόν αμέσως όλη η οικογένεια βρέθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όλοι είναι μια χαρά, προσπαθώντας ακόμα να συνέλθουν όμως από το διπλό σοκ, αυτό του ξαφνικού τοκετού αλλά και του ατυχήματός της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved