Γάμος – Βάφτιση: Πώς θα πραγματοποιήσεις την πιο sparkling οικογενειακή στιγμή της ζωής σου;

Την ίδια ημέρα που επέστρεψα από το μαιευτήριο με τη μικρή μου στην αγκαλιά, τυλιγμένη μέσα στο ροζ κουβερτάκι της, ήξερα πως ο χρόνος για τη στιγμή που θα ανέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας, μετρούσε πλέον αντίστροφα.

Γάμος – Βάφτιση: Πώς θα πραγματοποιήσεις την πιο sparkling οικογενειακή στιγμή της ζωής σου;

Η πρόταση γάμου από τον σύζυγο ήρθε με καθυστέρηση, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μας. Μέχρι τότε βέβαια, υπήρχε μεταξύ μας μια άτυπη και σιωπηλή συμφωνία, πως μόλις πάρουν όλα μία ροή, θα βάλουμε μπροστά και τη διοργάνωση του sparkle γάμου που ονειρευόμαστε –σχεδόν- από όταν γνωριστήκαμε!

Παρόλα αυτά, όσο κι αν ανυπομονούσα για αυτή τη στιγμή, το μεγάλωμα της μικρής, η σκέψη πως θα πρέπει να διοργανώσω μία «γαμοβάφτιση», εφόσον υπάρχει ένα παιδί στη ζωή μου και κυρίως, η επιστροφή στο γραφείο, έκαναν την περίοδο της προετοιμασίας της τελετής, να μοιάζει καταναγκαστικό έργο αντί για διασκέδαση. Ομολογώ πως σκέφτηκα αρκετές φορές να αναβάλω το «I do», αφού δεν ένιωθα αρκετά έτοιμη να αντεπεξέλθω ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς ρόλους, αυτόν της νέας μαμάς, της εργαζόμενης και του... event planner.

Κάθε γαμήλια αρχή και... δύσκολη

Ακριβώς για αυτό, άρχισα να αναζητώ εναλλακτικές. Με «συμμάχους» την αδερφή, τη μαμά και τη μητέρα του αγαπημένου μου, προσπάθησα να κάνω ένα αναλυτικό οργανόγραμμα με ημερομηνίες, χώρους διεξαγωγής, οι οποίοι θα εξυπηρετούσαν εμάς, το παιδί και φυσικά, τους καλεσμένους μας. Ωστόσο, οι πρώτες δυσκολίες δεν άργησαν να έρθουν και η... υπομονή της ομάδας που είχε αναλάβει τον γάμο μου, να εξαντλείται επικίνδυνα! Με τη μικρή να έχει ήδη αρχίσει να κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα και εμένα να λείπω εννέα ώρες καθημερινά από το σπίτι, δεν υπήρχε κάποιος διαθέσιμος, να αναζητήσει προσφορές από επαγγελματίες, για τον στολισμό, το catering, το μακιγιάζ μου, τα βαφτιστικά της μικρής και όλα εκείνα που απαιτεί ένας... «δύο σε ένα» γάμος-βάφτιση.

sparkle 2

Νυφούλα πριν καν το καταλάβω

Στο σημείο αυτό, ήξερα πως η λύση του επαγγελματία event planner ήταν πλέον μονόδρομος. Έπρεπε να βρω κάποιον αρκετά αξιόπιστο και επαγγελματία event planner, να αναλάβει εξ ολοκλήρου τον έναν από τους τρεις ρόλους που είχα κληθεί να διεκπεραιώσω. Ρώτησα φίλους, γνωστούς, έψαξα στα... άδυτα του διαδικτύου, μέχρι που τα «κλικ» μου αποκάλυψαν τη... λαμπερή σελίδα των Sparkling Day events, της ομάδας που στην πρώτη μας συνάντηση μου υποσχέθηκε πως «ό,τι μπορώ να ονειρευτώ, μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα». Έτσι και έγινε! Μέσα από συζητήσεις, ανταλλαγές ιδεών και με τις έμπειρες, ανατρεπτικές κατευθύνσεις της Σοφίας Φάκου, βρέθηκα να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας, πριν καν το καταλάβω!

Ένα στήριγμα που μας βοηθάει να ονειρευόμαστε

Το καλύτερο όμως δεν ήταν αυτό, αλλά το γεγονός πως ενώ κατάφερα να κάνω πραγματικότητα τον γάμο των ονείρων μου, δεν χρειάστηκε να ξοδέψω ούτε το μισό από το υπέρογκο ποσό που υπολόγιζα στην αρχή πως θα χρειαζόμουν, ενώ δεν έκανα καμία περικοπή σε αυτά που ήθελα να περιλαμβάνει ο γάμος μας και η βάφτιση της μικρής. Αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει και εσύ να έρθεις σε επικοινωνία με τους Sparkling Day events planners, για τη διοργάνωση του γάμου, της βάφτισης (ή και των δύο μαζί), που είχες μέχρι πρόσφατα στα σκαριά. Ειδικότερα τώρα, που οι περισσότεροι αναβάλλουν επ’ αόριστου κάθε εκδήλωση, εξαιτίας των πρωτόγνωρών συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο Covid - 19, η ομάδα της Σοφίας Φάκου είναι πρόθυμη να προσφέρει χωρίς χρέωση, τις λύσεις και τις έμπειρες συμβουλές που θα προσαρμόσουν την τελετή, θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις αισιόδοξη για το μέλλον, να ονειρεύεσαι και συνεχίσεις να σχεδιάζεις βήμα βήμα την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σου!



Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζεις πως εκτός από ημέρες ορόσημα, όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση, οι Sparkling Day events έχουν διοργανώσει με ανεπανάληπτη επιτυχία, παιδικά, business και prive πάρτι, τα οποία ξεχωρίζουν για την αισθητική και την εξαιρετική τους οργάνωση. Ένα διαδικτυακό ξεφύλλισμα στο «πλούσιο» πορτφόλιό τους, επιβεβαιώνει πως είναι όντως η ομάδα που μπορεί να φέρει εις πέρας και να πραγματοποιήσει, κάθε μεγαλεπήβολο όνειρο για μία παραμυθένια εκδήλωση, που θα λάμπει ανεξίτηλα στον χρόνο!

logo BLUE BCKRND
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved