Ο αγαπημένος ηθοποιός γιόρτασε τα 15 χρόνια γάμου με μια απίθανη αφιέρωση (photos)

Το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο στην καραντίνα

Ο αγαπημένος ηθοποιός γιόρτασε τα 15 χρόνια γάμου με μια απίθανη αφιέρωση (photos)

Υπήρξε ένας από τους πιο ποθητούς άντρες της δεκαετίας του 90 και την εβδομάδα αυτή συμπλήρωσε 15 ολόκληρα γάμου με την αγαπημένη του.

Ο ηθοποιός, αφού ετοίμασε ένα πλήρες γεύμα επετείου, στο σπίτι, μιας και στις ΗΠΑ η καραντίνα συνεχίζεται, έγραψε την πιο τρυφερή αφιέρωση για το κορίτσι του:

«Πριν15 χρόνια, αυτός ο άγγελος μου έκανε την τιμή να γίνει γυναίκα μου. Είναι μακράν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη, είναι η καλύτερη σύζυγος, μητέρα και σύντροφος που θα μπορούσα να ζητήσω. Και τώρα ξέρει να φτιάχνει και ψωμί, χαρούμενη επέτειο μονόκερέ μου, θα σε αγαπώ πάντα!

Βέβαια και η σύζυγος έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram τονίζοντας:

«Χαρούμενη επέτειο μωρό μου, 15 χρόνια γάμου και 20 χρόνια μαζί, δεν μπορώ να φανταστώ να μοιράζομαι τη ζωή μου με άλλον, δεν είσαι μόνο ο καλύτερος σύζυγος αλλά ο καλύτερος φίλος μου, το δεξί μου χέρι, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα».

Μιλάμε για τον Brandon από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, κατά κόσμο Jason Pristley και την αγαπημένη του Νaomi Lowde που παντρεύτηκαν στις 14 Μάη του 2005 και τον Ιούλιο του 2007 απέκτησαν την κόρη τους Ava Veronica, ενώ τον Απρίλιο του 2009λ τον γιο τους!

Η covid επέτειος είχε φαγητό που σέρβιραν τα παιδιά του ζευγαριού ενώ ευχές έστειλαν και οι συμπρωταγωνιστές του Jason στα Χτυποκάρδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved