«H σειρά μου για σκούπισμα στο σπίτι...» - Ποιος διάσημος Έλληνας μπαμπάς ανέβασε αυτή τη φώτο;

«H σειρά μου για σκούπισμα στο σπίτι...» - Ποιος διάσημος Έλληνας μπαμπάς ανέβασε αυτή τη φώτο;

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη μικρή οθόνη και για χρόνια μας μας κρατούσε συντροφιά μέσα από τις επιτυχημένες σειρές που πρωταγωνίστησε. Το ταλέντο του και η φυσιογνωμία του τον έκαναν να αγαπηθεί από το κοινό απο την πρώτη στιγμή.

Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του σαν συγγραφέας. Ο τρόπος που γράφει και οι ιστορίες του έχουν μεγάλη απήχηση στους αναγνώστες και σήμερα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς της Ελλάδας. Ο λόγος για τον αγαπημένο ηθοποιό και συγγραφέα, Κώστα Κρομμύδα. "Ογκρέσα", "Η ζωή που έλειπε", "Μη με λησμονεί" είναι μόνο μερικά από τα βιβλία του που έχουν ξεχωρίσει και κάθε χρόνο οι ανανώστες του περιμένουν με ανυπομονησία να διαβάσουν το νέο του δημιούργημα.

Εκτός όμως από επιτυχημένος ηθοποιός και συγγραφέας, ο Κώστας Κρομμύδας είναι και ένας πολύ στοργικός και τρυφερός σύζυγος και πατέρας. Εδώ και έντεκα χρόνια είναι παντρεμένος με την επίσης συγγραφέα, Μαρίνα Γιώτη, της οποίας τα βιβλία δε χορταίνουμε να απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας! Μαζί έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Ο Κώστας Κρομμύδας είναι ένας μπαμπάς και σύζυγος σαν όλους τους άλλους. Ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και λατρεύει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, την σύζυγό του, Μαρίνα και την κόρη τους, Βάια. Αρκετά συχνά μάλιστα, ο διάσημος μπαμπάς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στο σπίτι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ηθοποιός και συγγραφέας ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε να έχει πάρει την ηλεκτρική σκούπα και να σκουπίζει το σαλόνι του σπιτιού τους.

kostas krommudas

«Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είχα συνεχώς υπογραφές βιβλίων, αλλά το αφεντικό δεν αστειεύεται. Σήμερα η σειρά μου για σκούπισμα στο σπίτι... #homecleaning #home» σχολίασε αστειευόμενος.

Δείτε κάποιες ακόμα φωτογραφίες του ηθοποιού με την οικογένειά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved