Natalie Portman: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο της παιδιά που έκανε πάταγο στο Instagram

Μια throwback φωτογραφία, πολύ τρυφερή.

Natalie Portman: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο της παιδιά που έκανε πάταγο στο Instagram

H Natalie Portman ξεχωρίζει όχι μόνο για την ομορφιά αλλά και το ταλέντο της .

Σε κάθε νέα της κινηματογραφική εμφάνιση μας εκπλήσσει με τις υποκριτικές της ικανότητες. Έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχημένες ταινίες ενώ έχει βραβευτεί με πλήθος βραβείων μεταξύ αυτών και με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία « Μαύρος Κύκνος».

Τι δεν γνωρίζετε για την Natalie Portman

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ. Ο πατέρας της, Άβνερ Χέρσλαγκ είναι γιατρός με ειδίκευση στη γονιμότητα και η μητέρα της Σέλεϊ Χέρσλαγκ εργάζεται σαν ατζέντης της. Οι πρόγονοί της από τη μεριά της μητέρας της ήταν Εβραίοι μετανάστες από την Αυστρία και τη Ρωσία και από τη μεριά του πατέρα της ήταν Εβραίοι που μετακόμισαν στο Ισραήλ από την Πολωνία και την Ρουμανία. Ο παππούς της, οι γονείς του οποίου πέθαναν στο Άουσβιτς, ήταν καθηγητής οικονομικών και η γιαγιά της ήταν κατάσκοπος των Βρετανικών Υπηρεσιών στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 1984 όταν η Portman ήταν 3 χρόνων, μαζί με την οικογένειά της μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο πατέρας της έκανε την πρακτική του στην ιατρική. Τον πρώτο καιρό έζησαν στη Ουάσινγκτον, αργότερα στο Κονέκτικατ και τελικά εγκαταστάθηκαν στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Έχει διπλή υπηκοότητα, αμερικανική και ισραηλινή. Είναι μοναχοπαίδι και έχει πολύ στενή σχέση με τους γονείς της.

Προσωπική ζωή

Η διάσημη ηθοποιός αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όταν δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς της. Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι κυρίως επαγγελματικές. Γι΄αυτό και ήταν πραγματική έκπληξη η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε με τα δυο της παιδιά Aleph και Amalia.

H Natalie Portman είναι παντρεμένη με τον χορογράφο Benjamn Millepied με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Μαύρος Κύκνος».

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved