Σοκαριστικές ανατροπές μετά την καινούρια κατάθεση του 13χρονου για το έγκλημα στην Ηλεία

Ανατροπή για ακόμη μια φορά στην υπόθεση του πνιγμού των δυο παιδιών στο αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι Ηλείας που έγινε τη προηγούμενη Τετάρτη.

Σοκαριστικές ανατροπές μετά την καινούρια κατάθεση του 13χρονου για το έγκλημα στην Ηλεία

Ο 13χρονος θείος που αρχικά είχε κατηγορηθεί, ανακαλεί την πρώτη του απολογία, ενοχοποιώντας τη μητριά του και γιαγιά των αδικοχαμένων παιδιών. Τους ίδιους ισχυρισμούς είχαν αρχικά και οι γονείς των μικρών Ιβάν και Ντίνσκο.

Στην απολογία του στην Ανακρίτρια που έγινε χθες και διήρκησε τρεις ώρες, ο 13χρονος ισχυρίστηκε πως τη μέρα που έγινε το δυστύχημα, απουσίαζε από τη περιοχή και είχε πάει για μπάνιο. Επιπλέον επανέφερε το αρχικό σενάριο που ήθελε τη μητριά του ως ύποπτη για φόνο. Αφήνει να εννοηθεί πως το πουκάμισό του που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του αρκετές μέρες πριν.

Εξήγησε επίσης τους λόγους που είπε ψέματα αρχικά και που τον οδήγησαν να παραδεχτεί πως εκείνος διέπραξε το έγκλημα. Η πίεση, το νεαρό της ηλικίας του αλλά και ο φόβος του προς τους αστυνομικούς τον οδήγησαν σε αυτή την απολογία, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Η Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας προσέφερε από την αρχή ψυχολογική υποστήριξη στον ανήλικο με ψυχολόγο που κατέφτασε στην Πάτρα από τη στιγμή της σύλληψής του μέχρι και την απολογία του.

Τελικά, ο 13χρονος θα οδηγηθεί στο Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Βόλου όπου θα του παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Οι έρευνες συνεχίζονται αφού η υπόθεση ανατρέπεται συνέχεια, ενώ αναμένεται να ασκηθεί δίωξη και στον πατέρα του 13χρονου που φαίνεται να γνώριζε τι είχε συμβεί από την πρώτη στιγμή χωρίς να ομολογήσει τίποτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved