Γιορτή της μητέρας: Δείτε ποιοι διάσημοι υιοθέτησαν παιδιά (vid+pics)

Αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογένεια υιοθετώντας παιδιά από όλο τον κόσμο.

Γιορτή της μητέρας: Δείτε ποιοι διάσημοι υιοθέτησαν παιδιά (vid+pics)

Η υιοθεσία είναι μια συναισθηματικά δύσκολη διαδικασία που συχνά απαιτεί αντοχή και επιμονή. Όμως, όταν τελικά καταφέρνει το ζευγάρι να υιοθετήσει παιδί, αντιλαμβάνεται ότι άξιζε και με παραπάνω κάθε λεπτό της αναμονής.

Μεταξύ αυτών που έχουν υιοθετήσει παιδιά είναι και διάσημοι του Χόλιγουντ . Η Madonna με την Angelina Jolie είναι από τις πιο προβεβλημένες περιπτώσεις γυναικών που μεγάλωσαν την οικογένειά τους υιοθετώντας παιδιά από την Αφρική και το Βιετνάμ.

Δεν είναι όμως σίγουρα οι μοναδικές. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας θυμόμαστε ποιοι άλλοι διάσημοι υιοθέτησαν παιδιά και νοιώθουν υπερήφανοι γι΄αυτό.

Charlize Theron

katherineheigl 2

Η Charlize Theron υιοθέτησε τον μεγάλο της γιο Jackson το 2012 και την κόρη της August το 2015. Η ηθοποιός αποφεύγει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες των παιδιών της καθώς θέλει όπως λέει να έχουν μια φυσιολογική παιδική ζωή.

Katherine Heigl

katherineheigl 1

Την πρώτη της κόρη, Nancy Leigh Mi-Eun Kelley, την υιοθέτησε από την Νότια Κορέα το 2009 και τρία χρόνια αργότερα προχώρησε στην υιοθεσία της δεύτερης κόρης της, Adalaide Marie Hope. Η ηθοποιός έχει και ένα βιολογικό παιδί, τον Joshua Jr, που έφερε στον κόσμο το 2016.

Michelle Pfeiffer

michellepfeifferofficial

Υιοθέτησε την κόρη της Claudia Rose, λίγους μήνες πριν γνωρίσει τον σύζυγό της David E. Kelley με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον John Henry. Πρόσφατα η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν έγκυος γράφοντας πόσο πολύ της λείπουν τα παιδιά της λόγω κορονοϊού.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ποιοι άλλοι διάσημοι κατάφεραν να υιοθετήσουν παιδιά:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved