Ντόρα Μπακογιάννη: H τρυφερή φώτο με τον εγγονό της ανήμερα των γενεθλίων της (pics)

H Ντόρα Μπακογιάννη έχει γενέθλια και ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με τον εγγονό της και γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη: H τρυφερή φώτο με τον εγγονό της ανήμερα των γενεθλίων της (pics)

Η πολιτικός είχε γενέθλια και όπως εκμυστηρεύτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους, μόλις της έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη!

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα κοινά. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια η πολιτική να έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, παράλληλα όμως είναι μία στοργική και τρυφερή μητέρα και γιαγιά. Η πολιτικός είναι ενεργή στα social media αν και οι οικογενειακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει είναι ελάχιστες.

Σήμερα όμως, με αφορμή τα γενέθλιά της, έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε μία φωτογραφία με τον εγγονό της και γιο της δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη. Όπως αποκάλυψε μάλιστα και στην ανάρτησή της, οι αγαπημένοι της συνεργάτες, μόλις της έκαναν μία πολύ όμορφη έκπληξη και της ευχήθηκαν να ξεκινήσει και πάλι τα ταξίδι σύντομα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, η Ντόρα Μπακογιάννη ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της, αγκαλιά με τον εγγονό της.


https://www.instagram.com/p/B_2NFdRJYR1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πολιτικός σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τα εγγόνια της, όταν όμως το κάνει "ρίχνει" το Instagram. Δείτε φωτογραφίες με τα εγγόνια της που έχει ανεβάσει στο παρελθόν, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved