Πέννυ Μπαλτατζή: Τις φωτογραφίες του γιου της εν μέσω καραντίνας αξίζει να τις δείτε (pics)

Η γλυκιά τραγουδίστρια μένει στο σπίτι με τον επτά μηνών γιο της και μοιράζεται μαζί μας τις πιο απίθανες φωτογραφίες του.

Πέννυ Μπαλτατζή: Τις φωτογραφίες του γιου της εν μέσω καραντίνας αξίζει να τις δείτε (pics)

Η αγγελική φωνή της, τα τραγούδια της και φυσικά το νεραϊδένιο της παρουσιαστικό, την έχουν κάνει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια. Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της γενιάς της και τα τραγούδια έχουν αγαπηθεί από άτομα κάθε ηλικίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Πέννυ Μπαλτατζή μένει στο σπίτι όπως όλοι μας. Η μουσική την οποία λατρεύει είναι φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και κάθε τόσο ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τραγούδια που ερμηνεύει και παίζει η ίδια στο πιάνο.


https://www.instagram.com/tv/B-7yjS7JgXl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις μέρες αυτές, η γλυκιά μαμά έχει την ευκαιρία να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο με τον γιο της που γεννήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Η γλυκιά μαμά, λατρεύει να τον φωτογραφίζει και όλο αυτό το διάστημα έχει μοιραστεί μαζί μας τις πιο απίθανες φωτογραφίες του. Σε κάποιες, ο μπέμπης ποζάρει μόνος του, ενώ σε άλλες παρέα με την όμορφη σκυλίτσα, Λούνα.

Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες που έχει τραβήξει η Πέννυ Μπαλτατζή στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved