Η εγκυμονούσα νοσηλεύτρια ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλια και το μήνυμά της συγκινεί

«Δεν δουλεύω για να βλάψω το μωρό μου»

Η εγκυμονούσα νοσηλεύτρια ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλια και το μήνυμά της συγκινεί

H Taylor Poynter μια νοσηλεύτρια από το Illinois είναι στην πρώτη γραμμή στην μάχη με τον κορονοϊό κι αυτό είναι κάτι που δεν θα σου έκανε εντύπωση. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι πως η Taylor έχει μπει ήδη στο τρίτο τρίμηνο της Πρώτης, ναι ναι πρώτης εγκυμοσύνης της.

Ο λογαριασμός της έχει ήδη γίνει viral μιας και η νεαρή κοπέλα, ποζάρει στον φακό ανάμεσα στις βάρδιές της, δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλιά. Η Poynter δεν είναι μόνο ηρωίδα για την εργασία που προσφέρει αλλά και για το γεγονός που δουλεύει ακούραστα ενώ είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η γυναίκα αυτή είναι ταυτόχρονα και ευαίσθητη και τόσο δυνατή.

Η νεαρή κοπέλα, που δέχτηκε κριτική και για το ότι δολυεύει ακόμα, εξήγησε με ένα Post στο Instagram και τις φωτογραφίες που βγάζει και την άποψή της για την εγκυμοσύνη τονίζοντας:

«Είναι δύσκολο το να δουλεύεις στο νοσοκομείο και να είσαι έγκυος αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι γυναίκες δουλεύουν ούσες εγκυμονούσες. Κανένας από αυτούς δεν είναι πως θέλουμε να βλάψουμε το παιδί που περιμένουμε. Κάποιες φέρνουν ψωμί στο σπίτι τους και κάποιες τις έχουν ανάγκη στην πρώτη γραμμή».

Η Taylor καλεί τον κόσμο να μείνει σπίτι για να είναι η ίδια και το παιδί που κυοφορεί ασφαλές. Το μήνυμά της στις υπόλοιπες εγκύους είναι απλό:

«Θα ήθελα να νιώθω χαρούμενη στη φάση αυτή, πάντα θέλω η χαρά να ξεπερνά τον φόβο, δεν θέλω το άγχος να νικήσει τις πολύτιμες στιγμές της εγκυμοσύνης μας, είμαστε η εικόνα δύναμης σε μια στιγμή χάους»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved