Έλενα Ασημακοπούλου: Μας έδειξε τι ζωγράφισε η κόρη της και πάθαμε πλάκα (pics)

Η ζωγραφιά της εννιάχρονης Μαρίας Ροζάριας σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. 

Έλενα Ασημακοπούλου: Μας έδειξε τι ζωγράφισε η κόρη της και πάθαμε πλάκα (pics)

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. H σχέση τους μετράει πάνω από δέκα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Μαρία Ροζάρια που τον περασμένο Δεκέμβρη γιόρτασε τα ένατα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και κατά κύριο λόγο ανεβάζει φωτογραφίες που ποζάρει, είτε μόνη της, είτε με τον σύζυγό της. Οι φωτογραφίες με τη μικρή Μαρία - Ροζάρια είναι λίγες, όσες φορές όμως η διάσημη μαμά έχει αναφερθεί στην κόρη της έχει πει ότι είναι ένα πολύ ώριμο, ευγενικό, ευαίσθητο και φιλότιμο παιδί.

Εκτός των παραπάνω όμως, η εννιάχρονη κόρη της ηθοποιού, από ότι φαίνεται έχει ταλέντο και στη ζωγραφική. Πριν μερικές μέρες η Έλενα Ασημακοπούλου μοιράστηκε μαζί μας δύο ζωγραφιές της κόρης της που έφτιαξε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Δείτε τις δημιουργίες της παρακάτω:


https://www.instagram.com/p/B_RodRaBYGY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη μαμά σε διάφορες συνεντεύξεις της κατά καιρούς έχει αποκαλύψει ότι έχει δημιουργήσει μία στενή σχέση με τη Μαρία Ροζάρια και ακόμα και αυτές οι λίγες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με τις δυο τους στο Instagram, το αποδεικνύουν. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved