Γιώργος Κιμούλης: Δείτε τον να μαγειρεύει με την 26χρονη κόρη του (pics)

Μία από τις λίγες φορές που ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη του, Μαριάννα.

Γιώργος Κιμούλης: Δείτε τον να μαγειρεύει με την 26χρονη κόρη του (pics)

Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και τον έχουμε απολαύσει επανειλημμένα στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη, αλλά και στο θέατρο.

Σε ό,τι αφορά όμως την προσωπική του ζωή, ο αγαπημένος ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Το 1994 παντρεύτηκε την πολιτικό Μαρία Δαμανάκη με την οποία γνωρίστηκαν στο σπίτι της Τζένης Καρέζη. Καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους Μαριάννα.

Ο Γιώργος Κιμούλης αν και ενεργός στα social media, σπάνια όμως ανεβάζει φωτογραφίες με την κόρη του. Τις γιορτινές αυτές ημέρες όμως, έκανε μία εξαίρεση. Μπαμπάς και κόρη μένουν σπίτι όπως όλοι μας και μπήκαν μαζί στην κουζίνα για να ετοιμάσουν το πασχαλινό γεύμα.


https://www.instagram.com/p/B_LXyvwJEFI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η Μαριάννα Κιμούλη σήμερα είναι 26 ετών και έχει κληρονομήσει από τον μπαμπά της την αγάπη του για την υποκριτική και το θέατρο. Σπούδασε στο Royal Central School of Speech & Drama στο Λονδίνο και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.

Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με όμορφες φωτογραφίες από μέρη που έχει επισκεφτεί, αλλά έχει ανεβάσει και κάποιες με την ίδια που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Μαριάννα είναι πανέμορφη και τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια της είναι εκείνα που ξεχωρίζουν.


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved