Διαγωνισμός mothersblog : Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Athens Holiday Park

Είσαι έτοιμος να βουτήξεις στη χαρά; Μην περιμένεις άλλο! Έλα να δροσιστείς στον κλειστό κλιματιζόμενο χώρο του Athens Holiday Park.

Διαγωνισμός mothersblog : Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το Athens Holiday Park

Το καλύτερο σημείο απόδρασης των κατοίκων της Αττικής για το Σαββατοκύριακο, τις καθημερινές και τις σχολικές διακοπές των παιδιών καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Ο καύσωνας και η ζέστη «χτυπούν κόκκινο» αλλά Το "Athens Holiday Park" είναι στεγασμένο, ΠΛΗΡΩΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ, εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του, και επειδή είναι στεγασμένο, είναι απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά απέναντι στους κινδύνους από την έκθεση στον ήλιο.
Επίσης έχει πλήρως φυλασσόμενες εισόδους και εξόδους.
Το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι!

Φέτος το καλοκαίρι, στο απόλυτο πάρκο διασκέδασης "Athens Holiday Park" βουτήξτε στη χαρά, διασκεδάστε, προπονηθείτε, συναγωνιστείτε, κατρακυλήστε στις τεράστιες τσουλήθρες, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, περιπλανηθείτε στο διάστημα (και μάθετε απέξω και ανακατωτά όλους τους πλανήτες) στο «Πλανητάριο», γίνετε οι καλύτεροι οδηγοί πίστας αλλά και...νερού, δοκιμάστε τις δροσερές και τις γαργαλιστικές νοστιμιές της κουζίνας του Athens Holiday Park!

Ξεχάστε τον έξω κόσμο και βρεθείτε στον συναρπαστικό και δροσερό κόσμο του Athens Holiday Park! Σας περιμένουν 45 παιχνίδια που έχουν προσεχθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να κάνουν τις «διακοπές» σας στο Athens Holiday Park μια αξέχαστη εμπειρία!

Για να λάβετε και εσείς μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=9376&url=mothersblog.gr|579|1200{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved