Βασιλική Μιλλούση: Κάνει... σπαγκάτο αγκαλιά με την κόρη της - Δείτε την εντυπωσιακή φώτο (pics)

Με αυτή την ανάρτηση, η Βασιλική Μιλλούση μας άφησε άφωνους.

Βασιλική Μιλλούση: Κάνει... σπαγκάτο αγκαλιά με την κόρη της - Δείτε την εντυπωσιακή φώτο (pics)

Η Βασιλική Μιλλούση έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση, κάτι που γνωρίζουμε όλοι. Σχεδόν αμέσως μετά τον τοκετό, επέστρεψε στην αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια που δεν είναι άλλη από τη γυμναστική.

Η διάσημη μαμά αρκετά συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να κάνει ασκήσεις γυμναστικής αλλά και ασκήσεις που συνήθιζε να κάνει στην ενόργανη. Πέντε μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της, η Ολυμπιονίκης έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις επιδόσεις της.

Πριν από μερικές ημέρες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία με την ίδια να κάνει σπαγκάτο ενώ ταυτόχρονα έχει την κόρη της αγκαλιά! Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes έπεσαν βροχή και οι διαδικτυακοί της φίλοι δήλωσαν τον θαυμασμό τους στα comments τους.

Η διάσημη μαμά απολαμβάνει την καθημερινότητα με το μωρό της και κάθε τόσο μας δείχνει και άλλους τρόπους που συνδυάζει τη γυμναστική με τη μητρότητα. Δείτε στην gallery που ακολουθεί την Ολυμπικονίκη να κάνει σπαγκάτο αγκαλιά με την κόρη της και άλλες φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε πώς προσπαθεί να μυήσει την κόρη της στον αθλητισμό, ήδη από την πολύ μικρή της ηλικία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved