Χαριτωμένο λαμπραντόρ δίνει δύναμη σε γιατρούς που μάχονται ενάντια στον κορονοϊό (pics)

H φωτογραφία της γλυκύτατης Wynn στην αγκαλιά του αφεντικού της κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί. 

Χαριτωμένο λαμπραντόρ δίνει δύναμη σε γιατρούς που μάχονται ενάντια στον κορονοϊό (pics)

Καθημερινά, χιλιάδες γιατροί σε όλον τον κόσμο δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Είναι αυτοί που, ενώ όλοι εμείς #Μένουμε_Σπίτι, νυχθημερόν αγωνίζονται σκληρά για να σώσουν όσους νοσούν από τον ιό.

Στο νοσοκομείο του Ντένβερ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να παίρνουν δύναμη και κουράγιο και να διώχνουν την ψυχολογική κούραση που βιώνουν κάθε μέρα. Ποιος είναι αυτός; Μία αγκαλιά και ένα χάδι στην αξιολάτρευτη Wynn.

Η Wynn είναι το μόλις ενός έτους λαμπραντόρ, που δίνει ζωντάνια και ελπίδα στα γραφεία του νοσοκομείου του Ντένβερ. Η γιατρός Suzan Ryan βρήκε τυχαία την Wynn δεκά μήνες πριν και αποφάσισε να την υιοθετήσει. Έκτοτε, η Wynn είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νοσοκομείου και όλες αυτές τις μέρες είναι εκεί για να χαρίσει μία χαδιάρικη αγκαλιά στους γιατρός και νοσηλευτές που θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις πολύωρες βάρδιές τους.

Ασφαλώς, όπως έσπευσε να διευκρινίσει και η Suzan, όλοι οι γιατροί τηρούν τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής πριν έρθουν σε επαφή με την Wynn και πλένουν πολύ καλά τα χέρια τους.

Η Wynn όμως, είναι ένα ιδιαίτερο σκυλί και για έναν ακόμα λόγο. Ήδη εκπαιδεύεται από τον οργανισμό Canine Companions for Independence για να γίνει σκυλί συνοδείας σε ανθρώπους που έχουν κινητικά προβλήματα και δυσκολίες. Δείτε τις φωτογραφίες που τις τελευταίες μέρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: today.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved