Έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες της Jessica Alba;

Η ίδια συνεχίζει να μοιάζει με κοριτσάκι

Έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες της Jessica Alba;

Η πανδημία του κορονοϊού έχει χτυπήσει και τις ΗΠΑ, με τους ανθρώπους εκεί να βιώνουν την ίδια καραντίνα με τον υπόλοιπο πλανήτη και το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους μεγάλους σταρ.

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Jessica Alba, που βιώνει τον εγκλεισμό στο σπίτι με τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της. Η 38χρονη Alba, που έχει περίπου 18 εκατομμύρια followers στο Instagram αποφάσισε τις ημέρες αυτές να εγκαινιάσει και το δικό της κανάλι στο Instagram.




Μέσα σε λίγες ώρες, οι subscribers στον λογαριασμό ξεπέρασαν τις 40.000 και για το πρώτο της βίντεο η λατίνα καλλονή, επέλεξε να μιλήσει με τις δύο κόρες της παρέα, την 11χρονη Haven, και την 8χρονη Honor.



Aπό την συντροφιά έλειπε ο δίχρονος σήμερα γιος της Alba, ο οποίος έκανε παρέα με τον μπαμπά του όσο τα κορίτσια έλεγαν τα δικά τους.



Η Alba ξεκίνησε πρόσφατα και τα βιντεάκια στο Tik Tok παρέα με τα κορίτσια της, τα οποία όμως στο βίντεο αποκάλυψαν στη μαμά τους πως βρίσκουν την παρουσία της στα βίντεό τους κομματάκι περίεργη. Eμείς πάλι θεωρούμε πως η 38χρονη θυμίζει κοριτσάκι και πρέπει να συνεχίσει τα χορευτικά βιντεάκια!


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved