Ένα πάρτι εγκυμοσύνης για κοριτσάκι; Αποφύγετε το ροζ χρώμα

Κατά κανόνα όταν επρόκειτο να κάνετε ένα πάρτι πριν την γέννα για τη φίλη σας και περιμένει κοριτσάκι φροντίζετε όλα να είναι ροζ, ενώ για αγοράκι γαλάζια. Καλό είναι να ξεφύγετε απ' όλα αυτά για να είναι το πάρτι που θα διοργανώσετε διαφορετικό, αλλά και ξεχωριστό.

Ένα πάρτι εγκυμοσύνης για κοριτσάκι; Αποφύγετε το ροζ χρώμα

Εξάλλου, το ροζ δεν αρέσει σε όλες τις μαμάδες, ακόμη και αν περιμένουν κορίτσι.

Το βασικότερο λοιπόν είναι να της διοργανώσετε μια βραδιά που θα ευχαριστηθεί, χωρίς να γεμίσει το σπίτι μπαλόνια και ροζ πετσέτες, πιατάκια και διακοσμητικά. Αν πάλι θέλετε να έχει κάτι ροζ , τότε μπορείτε να της διακοσμήσετε το χώρο όπου θα γίνει το πάρτι με λουλούδια σε αυτό το χρώμα που έτσι κι αλλιώς επιβάλλονται σε κάθε τέτοιου είδους πάρτι. Τα λουλούδια, συγκινούν και τους πιο αυστηρούς ανθρώπους. Μια καλή ιδέα για να τονίσετε ότι πρόκειται για πάρτι πριν τη γέννα ενός κοριτσιού είναι να φτιάξετε ένα λεύκωμα και στο εξώφυλλο του να βάλετε ένα δέντρο στο οποίο θα μπορείτε να έχετε όλα τα γυναικεία ονόματα της οικογένειας της φίλης σας και να της αφήσετε να συμπληρώσει το όνομα του νέου γυναικείου μέλους που θα έχετε.

Δεν θα πείραζε να είναι παρόντες στο πάρτι και οι σύζυγοι και σύντροφοι των κυριών της παρέας.

Για φαγητό μπορείτε να φροντίσετε να τις έχετε διαφορετικές λιχουδιές από διάφορες κουζίνες και ειδικότερα τώρα που είναι καλοκαίρι επιβάλλεται να έχετε κρύα ροφήματα, χυμούς ή τσάι.

Τα γλυκά δεν πρέπει να λείπουν και εκεί μπορείτε να βάλετε την κοριτσίστικη πινελιά που θα θέλατε. Μια τούρτα που να γράφει πάνω «Είναι κορίτσι», θα ήταν κάτι πολύ απλό και όμορφο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved