«#Μένουμε_Σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε» - Ένα συγκινητικό βίντεο από την Περιφέρεια Κρήτης

Ένα συγκινητικό και παράλληλα αστείο βίντεο εμπνεύστηκε η Περιφέρεια Κρήτης για να ενισχύσει την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας #Μένουμε_Σπίτι.

«#Μένουμε_Σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε» - Ένα συγκινητικό βίντεο από την Περιφέρεια Κρήτης

Ένα κοριτσάκι μιλάει στο τηλέφωνο με τη γιαγιά του και μοιράζεται μαζί της ένα μυστικό για τον κορονοϊό.

«Γιαγιά να σου πω ένα μυστικό; Παίζουμε κρυφτό, μας ψάχνει του κορόνα ο γιος. Μου είπε η μαμά ότι αν κερδίσουμε, θα μείνω σπίτι σου όλο το καλοκαίρι! Μη το πεις σε κανέναν… Μείνε και εσύ σπίτι μέχρι να σου πω… Σ’ αγαπάω γιαγιά!» λέει η μικρή πρωταγωνίστρια την οποία υποδύεται η χαριτωμένη Κατερίνα Λαμπράκη.

Με αυτόν τον τρόπο, η Περιφέρεια Κρήτης και ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης έστειλαν το δικό τους ισχυρό μήνυμα για τις δύσκολες αυτές στιγμές που ζούμε. Τώρα, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, είναι σημαντικό να βάλουμε την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο πάνω από όλα και να μείνουμε σπίτι. Είναι ο μόνος τρόπος να προστατεύσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ακόμα και αν πρέπει να τα αποχωριστούμε για αυτές τις εβδομάδες.

Το βίντεο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Περιφέρεις Κρήτης στο YouTube με το εξής μήνυμα:

«Αυτές τις ώρες το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19. #menoumespiti #stayhome #crete #regionofcrete #CreteHalfmarathon #covid19»

Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με σενάριο του Γιώργου Αλεβυζάκη και εκτέλεση παραγωγής του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved