Της είπαν ότι πάσχει από ουρική αρθρίτιδα και τρεις ώρες μετά γέννησε!

Η Μπελίντα Γουάιτ, 21 ετών, από την Βρετανία νόμιζε ότι υποφέρει από ουρική αρθρίτιδα αφού έτσι της είχαν πει οι γιατροί.

Της είπαν ότι πάσχει από ουρική αρθρίτιδα και τρεις ώρες μετά γέννησε!

Ένιωθε έντονους πόνους χαμηλά στην κοιλιά της και οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν ότι το πιθανότερο ήταν ότι έπασχε από ουρική αρθρίτιδα. Τη συμβούλεψαν λοιπόν να πάει στο σπίτι της και να ξεκουραστεί. Το καλύτερο θα ήταν, όπως της είπαν, την επόμενη μέρα να έκλεινε ένα ραντεβού για να την δει κάποιος ειδικός γιατρός.

Η κοπέλα γύρισε στο σπίτι της, όμως μετά από 3 ώρες επέστρεψε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους. Οι γιατροί σοκαρίστηκαν καθώς ανακάλυψαν ότι η κοπέλα τελικά ήταν έγκυος. Λίγη ώρα αργότερα γέννησε ένα κοριτσάκι το οποίο και ονόμασε Λουίζ!

«Είμαι στ' αλήθεια σοκαρισμένη!», δήλωσε η Μπελίντα και συνέχισε «Μου είπαν να ξεκουραστώ και να κλείσω ένα ραντεβού με τους γιατρούς και τρεις ώρες μετά γέννησα».

Η Μπελίντα αλλά και η κόρη της Λουίζ είναι πολύ καλά στην υγεία τους, παρόλο που η νεαρή μαμά ήταν πολύ δραστήρια στην εγκυμοσύνη της και έτρωγε και τροφές που όπως λέει δεν έπρεπε καθώς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος.

Το νοσοκομείο από την πλευρά του δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved