Νίνα Λοτσάρη: Ένιωσε αποτυχημένη μητέρα όταν χώρισε από τον σύζυγό της;

Όλη την αλήθεια για τα πραγματικά συναισθήματα που ένιωσε όταν αποφάσισε να χωρίσει με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη αποκάλυψε η Νίνα Λοτσάρη.

Νίνα Λοτσάρη: Ένιωσε αποτυχημένη μητέρα όταν χώρισε από τον σύζυγό της;

Η ίδια παραδέχεται: «Δεν ένιωσα αποτυχημένη. Ένιωσα πως πρέπει να εξελιχθώ, να προχωρήσω. Κάτι δεν πήγε καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Και αποτυχία να λέγεται, είναι μέρος της ζωής μας. Δεν είμαστε τέλειοι. Και αν απέτυχα, παίρνω όλο το βάρος επάνω μου. Δεν είμαι ευθυνόφοβη. Θα δουλέψω με τον εαυτό μου ώστε να μην αποτύχω ξανά. Ήταν ένας γάμος που μπορεί να μην ευοδώθηκε όπως θα ήθελα, αλλά πιστεύω πως δεν θα είχα φτάσει ως εδώ αν δεν είχα στη ζωή μου αυτό τον άνθρωπο. Θεωρώ τύχη που βρέθηκε δίπλα μου. Όπως και εκείνος λέει αντίστοιχα το ίδιο για μένα».

Όσο για το πώς αντέδρασαν οι δύο κόρες της στο διαζύγιο των γονιών τους, η Νίνα Λοτσάρη αποκαλύπτει: «Η μικρή ακόμα δεν καταλαβαίνει. Με τη μεγαλύτερη συζητάμε πολλά πράγματα. Υπάρχει μεγάλη επικοινωνία ανάμεσά μας. Δεν λέω ψέματα, δεν κρύβομαι. Θέλω να είμαι αληθινή απέναντι στα παιδιά μου. Το κυριότερο για μένα είναι να μην αλληλοκατηγορείς, όσο κι αν έχεις πληγωθεί. Πάνω από όλα είναι η ψυχή του παιδιού».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved