Κατερίνα Καραβάτου: Δείτε την όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μαμάς της (pics)

H Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε τρεις υπέροχες φωτογραφίες από τη βρεφική της ηλικία.

Κατερίνα Καραβάτου: Δείτε την όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μαμάς της (pics)

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει αδυναμία στην οικογένειά της. Όχι μόνο στα δύο της παιδιά και στον σύζυγό της, Καρατερό Κατσούλη, αλλά και στους γονείς της.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που η ξανθιά παρουσιάστρια έχει μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες και όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την περασμένη Πέμπτη, η μαμά της παρουσιάστριας είχε γενέθλια και με αυτή την αφορμή ανέβασε φωτογραφίες από την βρεφική της ηλικία. Σε μία από αυτή βλέπουμε τη διάσημη μαμά στην βάφτισή της, ενώ σε όλες είναι στην αγκαλιά της μαμάς της.

Τις φωτογραφίες συνόδευσε με το εξής γλυκό και τρυφερό μήνυμα:

«Οι φωτογραφίες είναι παλιές και χωρίς κανένα φίλτρο. Όπως είναι η αγάπη της μαμάς προς το παιδί της. Πριν από ένα μήνα τέτοια μέρα, η μαμά μου, μου είπε ξέχασες τα γενέθλια μου Κατερινάκι μου.... Της είπα μανούλα έχουμε Φεβρουάριο, τα γενέθλια σου είναι σε ένα μήνα. Τα γενέθλια της μανούλας μου είναι σήμερα. Και δεν τα ξεχνώ ποτέ. Όπως δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα. Σε τιμώ και σ ευγνωμονώ, σ αγαπώ. Χρόνια πολλά μαμά μου!!! Υ.Γ Μαμά ήσουν και είσαι πολύ όμορφη. Υ.Γ2. Γελάω πονηρά από μέσα μου σκεπτόμενη πως επειδή δεν έχεις καμιά σχέση με την τεχνολογία κάποιος που θα δει αυτή την ανάρτηση και θα σε ειδοποιήσει για να το μάθεις. Όπως συμβαίνει πάντα γιατί δε μιλάω πολύ. Και μετά θα ντραπείς. Και μετά θα χαρείς! Χρόνια πολλά!!!!!!»

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί. Είναι αγνώριστη, δε συμφωνείτε;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved