Νίκος Ψαρράς: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία του γιου του μετά από καιρό (pics)

Είναι η δεύτερη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία του γιου του.

Νίκος Ψαρράς: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία του γιου του μετά από καιρό (pics)

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ένας ηθοποιός χαμηλών τόνων.

Μαζί με την σύζυγό του, σκηνοθέτιδα και δραματολόγο Ελένη Καρακούλη, έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Παναγιώτη.

«Καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον... Ήρ­θε να μείνει στο σπίτι μου και δεν έφυγε ποτέ, γεμίζοντας με ευτυχία! Είναι σπουδαίο πλάσμα η Έλενα, γι' αυτό και θέλησα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί της να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα παιδί, που ολοκλήρωσε την ευτυχία μας. Είναι σπάνιο να βρίσκει κανείς το άλλο του μισό κι εγώ νιώθω αληθινά ευλογημένος που το βρήκα στην Έλενα μου, η οποία μου έκανε το πιο ακριβό δώρο της ζωής μου, τον γιο μας», είχε πει σε συνέντευξή του στη Realnews.

Ο ίδιος αποφεύγει να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Γι΄αυτό και ήταν μεγάλη έκπληξη όταν τον Νοέμβρη του 2019 δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρό Παναγιώτη να κοιτάζει την αφίσα του έργου «Himmelweg» του Χουάν Μαγιόργκα στο οποίο πρωταγωνιστούσε και παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Έκτοτε δεν υπήρξε κανένα άλλο post με τον γιο του, μέχρι σήμερα. Ο ηθοποιός ανέβασε πριν από λίγο μια πολύ όμορφη φωτογραφία του την ώρα που κάνει κούνια.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved