Σοφία Καρβέλα: Για πρώτη φορά μας δείχνει πού βάζει τις ζωγραφιές των παιδιών της (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες!

Σοφία Καρβέλα: Για πρώτη φορά μας δείχνει πού βάζει τις ζωγραφιές των παιδιών της (pics)

Η Σοφία Καρβέλα , η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση, είναι μια χαζομαμά και απολαμβάνει πολύ τον ρόλο της μητρότητας.

Μάλιστα τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τους γιους της στο Instagram, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι, όλοι μαζί.

Μέσα από τις φωτογραφίες της, μας έχει δείξει το σπίτι της και αυτή τη φορά μας έδειξε πού βάζει τις ζωγραφιές των παιδιών της. Μέσα από αυτή τη φωτογραφία αποκάλυψε όμως και το πώς νιώθει εσωτερικά. Πώς μοιάζει ο εσωτερικός της κόσμος.

Όπως έγραψε και κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε:

«Προσπαθώ να είμαι minimal. Ένας απλός άνθρωπος. Σωστός. Προσπαθώ να θυμηθώ τι διάβασα το προηγούμενο βράδυ σε ένα βιβλίο το οποίο έλεγε τι να κάνω για να είμαι χαρούμενη, ελεύθερη και να ζω τη στιγμή. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Αλλά τώρα συνειδητοποιώ ότι απλά δεν είμαι έτσι. Δεν είμαι τίποτε από τα παραπάνω. Εν ολίγοις διαρκώς είμαι έτοιμη να εκραγώ, έχω την ανάγκη να νιώθω γεμάτη, είμαι ακατάστατη, δύσκολη και υποθέτω κορίτσι, γεμάτο με αναμνήσεις και εμπειρίες και αμέτρητα αποθέματα αγάπης με τα οποία πνίγω τα παιδιά μου. Αυτή η γωνιά του σπιτιού μου, δείχνει όλο τον εσωτερικό μου κόσμο. Τον καθάρισα για να τραβήξω τη φωτογραφία. Υπήρχαν παντού αχρείαστα πράγματα, ακριβώς όπως έχω και εγώ μέσα μου. Ελπίζω να σας αρέσει!»

Όπως θα δείτε και στη gallery παρακάτω έχει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι της όπου, κολλά τις δημιουργίες του Νίκου και του Νέστωρα.

Όλα αυτά που έχει σε αυτόν τον χώρο, της θυμίζουν ποια πραγματικά είναι.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved