CBD: Ένας θησαυρός που μπορεί να κάνει θαύματα για τα μαλλιά σου

Όπως κάθε πολυάσχολη γυναίκα που είναι ταυτόχρονα μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη, έτσι και εγώ, αισθάνθηκα πρόσφατα την ανάγκη να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου.

CBD: Ένας θησαυρός που μπορεί να κάνει θαύματα για τα μαλλιά σου

Η όψη των άτονων, θαμπών και ταλαιπωρημένων μαλλιών μου στον καθρέφτη του αυτοκινήτου ήταν αρκετή για να με βοηθήσει να συνειδητοποιήσω πως είχα παραμελήσει λίγο τον εαυτό μου και να με κάνει να κλείσω άμεσα ένα ραντεβού με τον κομμωτή μου.

Το επόμενο απόγευμα, λοιπόν, βρισκόμουν στην καρέκλα του κομμωτηρίου, περιμένοντας τη σειρά μου για να ανανεωθώ. Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ τι χρώμα θα επέλεγα. Ήξερα απλώς πως ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και σίγουρα, ήμουν έτοιμη να εμπιστευτώ για μία ακόμη φορά την κρίση του κομμωτή μου.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως δεν ήμουν προετοιμασμένη και καλά ενημερωμένη για την επιλογή του.

«Λοιπόν, σήμερα λέω να κάνουμε CBD. Συμφωνείς;», με ρώτησε και για αρκετά δευτερόλεπτα βρέθηκα να τον κοιτάζω με απορία.

Η απάντηση που πήρα, λοιπόν, όχι μόνο με εξέπληξε αλλά με βοήθησε να μάθω πώς το πολύτιμο αυτό συστατικό -δηλαδή το CBD- μπορεί να αποτελέσει έναν πραγματικό σύμμαχο για την ομορφιά κάθε γυναίκας και σίγουρα, να κάνει θαύματα για τα μαλλιά σου.

Ιδού, λοιπόν, όσα έμαθα από τον κομμωτή μου για τη CBD3D -την πρώτη βαφή με το ευεργετικό φυσικό συστατικό κανναβιδιόλη στην Ελλάδα- και το γιατί αξίζει και τη δική σου προσοχή!

Η θεραπεία ανανέωσης που χρειάζεσαι

Μια ματιά στο Διαδίκτυο είναι σίγουρα αρκετή για να σε πείσει ότι το έλαιο CBD είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις στην ομορφιά για το 2020, ένα beauty trend για το σώμα και τα μαλλιά που επιλέγουν πολλές διάσημες κυρίες ανά τον κόσμο.

Τώρα, λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε και εμείς τις ευεργετικές του ιδιότητες. Διότι όπως μου εξήγησε ο κομμωτής μου, η βαφή μαλλιών CBD3D προσφέρει εξαιρετικό χρώμα και λάμψη στα μαλλιά και την ίδια ώρα τα θεραπεύει, χάρη στη σύνθεσή της που περιέχει κανναβιδιόλη, argan oil και υδρολυμένη κερατίνη.

Με 21 αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο και κάλιο χάρη στο έλαιο CDB, argan oil που ενυδατώνει και τρέφει την τρίχα και το τριχωτό, υδρολυμένη κερατίνη που εξασφαλίζει την αντοχή και την ενδυνάμωση της τρίχας και με ποσοστά αμμωνίας που δεν ξεπερνούν το 3,2% (όταν σε άλλα προϊόντα φτάνει έως το 12%!), σίγουρα αυτή η βαφή έχει το προβάδισμα.

Ουσιαστικά, η CBD3D είναι η μοναδική βαφή που λειτουργεί θεραπευτικά πάνω στην τρίχα, αποτρέποντας το σπάσιμο και την ψαλίδα και προσφέροντας λάμψη και χρώμα διαρκείας στα μαλλιά και μάλιστα, χωρίς την πιθανότητα ερεθισμών.

CBD2

Το ποια απόχρωση θα επιλέξεις, εξαρτάται από τις προτιμήσεις, το στυλ σου και φυσικά, το πόσο μεγάλη θέλεις να είναι η αλλαγή που θα κάνεις. Οι κωδικοί που μου πρότεινε ο κομμωτής μου ήταν πολλοί όμως, παρά το γεγονός ότι σκεφτόμουν έντονα να στραφώ σε μία απόχρωση του ξανθού, κατέληξα στο Intense Ash Light Brown!

Το σίγουρο είναι πως με 73 αποχρώσεις, οι επιλογές σε ό,τι αφορά στη CBD3D είναι πολλές και η νέα αυτή γενιά βαφής μαλλιών, θα γίνει η νέα σου εμμονή. Διότι είτε εργάζεσαι είτε όχι αυτή την περίοδο, το πιθανότερο είναι πως η καθημερινότητά σου κινείται σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς και είναι γεμάτη από υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει πως συχνά καταλήγεις να παραμελείς τον εαυτό σου, άλλοτε σε μεγαλύτερο και άλλοτε σε μικρότερο βαθμό. Και όταν αυτό συμβαίνει, όταν έρχεται η ώρα να κάνεις κάτι καλό για εσένα, δεν αρκεί να είναι μία απλή ανανέωση. Έχεις ανάγκη από κάτι πιο βαθύ, κάτι που θα σε βοηθήσει να αναστρέψεις τη φθορά του χρόνου. Χρειάζεσαι μία πραγματικά εξαιρετική και προσθήκη στην ρουτίνα ομορφιάς και τοπικής υγιεινής σου. Και σε ό,τι αφορά στα μαλλιά σου, για το 2020 η προσθήκη αυτή αξίζει να είναι η CBD3D!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved