Μάκης Παντζόπουλος: Δείτε τον με τη μικρή Μαρίνα στην αποκριάτικη παρέλαση! (pics)

Μπαμπάς και κόρη παρέλασαν στην αποκριάτικη παρέλαση του δήμου Πεντέλης. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Μάκης Παντζόπουλος: Δείτε τον με τη μικρή Μαρίνα στην αποκριάτικη παρέλαση! (pics)

Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με την κόρη του, Μαρίνα. Μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και ο ελεύθερός του χρόνος να είναι περιορισμένος, πάντα όμως ξεκλέβει έστω και λίγο και τον αφιερώνει στην Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους.

Ο επιχειρηματίας διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ για αυτό και κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανατίζει με την μικρή Μαρίνα, οι φωτογραφίες τους γίνονται ανάρπαστες.

Χθες, μπαμπάς και κόρη παρευρέθηκαν στην αποκριάτικη παρέλαση του δήμου Πεντέλης που έγινε στην περιοχή των Μελισσίων. Οι δυο τους παρακολουθούν τις ομάδες που παρελαύνουν, ενώ λίγο αργότερα ο Μάκης Παντζόπουλος παίρνει στην αγκαλιά του τη Μαρίνα και ακολουθούν τους καρναβαλιστές.

Τι ντύθηκαν μπαμπάς και κόρη;

Αν και κάποιοι θα περίμεναν στο καρναβάλι να είναι ντυμένοι αποκριάτικα, αρκέστηκαν στο να παρακολουθήσουν τους καρναβαλιστές χωρίς οι ίδιοι να μασκαρευτούν. Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ντυμένος casual φορώντας ένα τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, ενώ η μικρή Μαρίνα έχει ντυθεί στα ροζ. Η ροζ γουνίτσα που είναι ασορτί είναι με την γούνινη στέκα, είναι όλα τα λεφτά!

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved