Robbie Williams ξανά μπαμπάς - Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

O Robbie Williams και η Ayda Field Williams έγιναν ξανά γονείς κάτω από άκρα μυστικότητα.

Robbie Williams ξανά μπαμπάς - Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

Καλωσόρισες μικρέ Beau!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η ηθοποιός σύζυγός τους, έχουν ακόμη τρία παιδιά με υπέροχα υποκοριστικά ονόματα. Την Theodora ‘Teddy’ Rose, επτά ετών, τον Charlton ‘Charlie’ Valentine, πέντε ετών και την Colette ‘Coco’ Josephine που είναι ενός!

Τώρα τα τρία εκπληκτικά παιδιά του ζευγαριού απέκτησαν αδερφάκι, τον μικρό Beau Benedict Enthoven.

Η ανάρτηση στο Instagram

«Βρείτε τη διαφορά», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες η Ayda στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας 4 ζευγάρια μικροσκοπικά ποδαράκια.

Παρένθετη μητέρα

Η Ayda αποκάλυψε ότι το μωρό ήρθε στον κόσμο χάρη της βοήθειας μιας παρένθετης μητέρας.

«Όπως και με την Coco, είναι βιολογικά δικός μας αλλά γεννήθηκε μέσω της ίδιας απίστευτης παρένθετης μητέρας. Νιώθουμε ευλογημένοι που έχουμε τον γιο μας υγιή και ασφαλή στην αγκαλιά μας!»

«Ένα μακρύ και δύσκολο μονοπάτι»

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 και παντρεύτηκε το 2011. Περίμενε μερικά χρόνια λίγο πριν αρχίσει τις προσπάθειες για να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Η εγκυμοσύνη δεν είναι πάντα εύκολη

Ο Robbie και η Ayda, δεν είναι οι μόνοι διάσημοι που χρησιμοποίησαν παρένθετη μητέρα για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Η Kim Kardashian και ο Kanye West χρησιμοποίησαν δύο διαφορετικές παρένθετες μητέρες για να έρθουν στον κόσμο τα δύο τους παιδιά, Chicago και Psalm.

Δείτε την ανάρτησή τους παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved