Πέννυ Μπαλτατζή: Αυτές τις φωτογραφίες με τον 5 μηνών γιο της πρέπει να τις δεις (pics)

Στις αρχές Οκτωβρίου, η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε για πρώτη φορά μαμά και έκτοτε οι φωτογραφίες που ανεβάζει με τον γιο της είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Πέννυ Μπαλτατζή: Αυτές τις φωτογραφίες με τον 5 μηνών γιο της πρέπει να τις δεις (pics)

Η Πέννυ Μπαλταζή είναι μία από τις τραγουδίστριες που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια. Η αγγελική φωνή της, τα τραγούδια της και φυσικά το νεραϊδένιο παρουσιαστικό, έχουν κλέψει την καρδιά μας.

Τους τελευταίους μήνες όμως, η Πέννυ Μπαλτατζή εκτός από μία ταλαντούχα καλλιτέχνης, είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά. Ο γιο της ήρθε στον κόσμο στις 04 Οκτωβρίου του 2019 και τις έχει πάρει τα μυαλά.

Η όμορφη τραγουδίστρια ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες από τις καθημερινές τους στιγμές και η αλήθεια είναι ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Μία από τις πρώτες φωτογραφίες που είχε μοιραστεί μαζί μας είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω, όταν ο γιος της ήταν μόλις λίγων ημερών.

MPALTATZI GIOS

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες και ο μικρούλης έχει ήδη κάνει το πρώτο του αεροπορικό ταξίδι. Πρόσφατα μάλιστα, η Πέννυ Μπαλτατζή ανέβασε φωτογραφίες του από το αεροπλάνο.

Μαμά και γιος περνάνε πολύ χρόνο μαζί και η λαμπερή ερμηνεύτρια φαίνεται να απολαμβάνει το κάθε λεπτό.

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες τους στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved