Καρχαρίας σκότωσε 15χρονη μόλις 5 μέτρα από την ακτή

Ενα 15χρονο κορίτσι από τη Γαλλία σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία ενώ κολυμπούσε λίγα μέτρα από μία ακτή του νησιού Ρεϋνιόν στον Ινδικό ωκεανό. Από το 2011 αυτός είναι ο πέμπτος θάνατος που προκλήθηκε από επίθεση καρχαρία στη συγκεκριμένη ακτή.

Καρχαρίας σκότωσε 15χρονη μόλις 5 μέτρα από την ακτή

Η τοπική αστυνομία ανέφερε πως η 15χρονη κολυμπούσε μόλις πέντε μέτρα από την ακτή στη δυτική πλευρά του νησιού όπου και δέχτηκε την επίθεση από τον καρχαρία λίγο μετά το μεσημέρι. Το άτυχο κορίτσι κολυμπούσε μαζί με μία φίλη της, η οποία είχε βγει από τη θάλασσα λίγο πριν το τραγικό συμβάν.

Ο αρχηγός της δημόσιας ασφάλειας του νησιού δήλωσε: «Ένα μέρος του σώματός της πάρθηκε από τον καρχαρία. Το σώμα της μικρής έχει κοπεί στα δυο σαν ένας κορμός. Οι συνθήκες αυτής της επίθεσης είναι πολύ περίεργες. Δεν πιστεύαμε ότι ένας καρχαρίας θα μπορούσε να έρθει τόσο κοντά στην ακτή», πρόσθεσε.

Το κορίτσι από τη Γαλλία βρισκόταν στο νησί για να κάνει διακοπές με τον πατέρα της, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του ναυτικού ομίλου της πόλης St. Paul όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Μόνο πέρσι σημειώθηκαν 78 επιθέσεις καρχαριών σε άνθρωπους παγκοσμίως από τις οποίες οι οχτώ ήταν θανάσιμες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved