Barack Obama: Αυτήν την παιδική του φωτογραφία με τον παππού του αξίζει να τη δείτε (pics)

Δείτε τον άλλοτε πλανητάρχη να ποζάρει στην ακροθαλασσιά τη δεκαετία του 1960 μαζί με τον παππού του.

Barack Obama: Αυτήν την παιδική του φωτογραφία με τον παππού του αξίζει να τη δείτε (pics)

Ο Barack Obama είναι από τους πολιτικούς που άφησε το στίγμα του στην παγκόσμια πολιτική ιστορία. Eίναι επικοινωνιακός, ομιλητικός, πρόσχαρος και κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση, αλλά και ανάρτηση που κάνει ο ίδιος στα προσωπικά του social media, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Barack Obama γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1961 στην Χαβάη. Η μητέρα του ήταν Αμερικανίδα με καταγωγή από την Ευρώπη, ενώ ο μπαμπάς του ήταν από την Αφρική. Η διαφορετικότητα είναι κάτι που χαρακτηρίζει την οικογένειά του, καθώς όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά και ο ίδιος, έχει συγγενείς που μοιάζουν άλλοι με τον Bernie Mac και άλλοι με την Margaret Thatcher.

Οι γονείς του χώρισαν όταν ακόμα ήταν μικρός αλλά έχει οκτώ ακόμα αδέρφια. Η οικογένεια, ήταν πάντα σημαντικό κομμάτι για αυτό, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το πόσο δεμένος είναι με τη γυναίκα του, Michelle, και τις κόρες τους.

Ο Barack Obama ανέκαθεν ήταν ενεργός στα social media. Εκτός από τις πολιτικές δράσεις του, κάθε τόσο μοιράζεται μαζί μας και στιγμές από την καθημερινότητα με την οικογένειά του.

Πρόσφατα, το @historic ανέβασε μία φωτογραφία με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών που πραγματικά λατρέψαμε.

Είναι μία φωτογραφία τραβηγμένη κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1960 και βλέπουμε τον Barack Obama όταν ήταν μικρός να ποζάρει μαζί με τον παππού του στην ακροθαλασσιά.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @historic / @barackobama

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved