Αυτές είναι οι νικητήριες φωτογραφίες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γέννησης 2020 (pics)

Υπέροχες, μοναδικές, αληθινές και όλες τους αξίζουν το χειροκρότημά μας!

Αυτές είναι οι νικητήριες φωτογραφίες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γέννησης 2020 (pics)

Η Διεθνής ένωση των Επαγγελματιών φωτογράφων γέννησης και τοκετού, κάθε χρόνο γιορτάζει τη γέννηση και την ομορφιά της μητρότητας με έναν διαγωνισμό και πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε τους τυχερούς για το 2020, του ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας γέννησης.

Η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, η γέννηση, οι ωδίνες και όλα εκείνα που περνά μια γυναίκα για να φέρει στον κόσμο το παιδί της, είναι στιγμές και συναισθήματα που δεν μπορεί να ξεχάσει.

Με κάθε αφορμή, θα θυμάται τη δική της στιγμή, εκείνη που βρισκόταν στο κρεβάτι του μαιευτηρίου και προσπαθούσε να φέρει στον κόσμο το σπλάχνο της είτε με φυσιολογικό τοκετό, είτε με καισαρική τομή, είτε έχοντας δίπλα της την οικογένειά της, είτε μόνη της.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί είναι οι νικητήριες φωτογραφίες και απαθανατίζουν τη συγκίνηση, την ευτυχία, την κούραση, τη γενναιότητα και πάνω από όλα την ομορφιά της γέννησης ενός παιδιού.

Η γέννηση είναι ένα απίστευτα όμορφο κομμάτι της ζωής που αξίζει να γιορτάζεται. Τι καλύτερο για να τον γιορτάσει κανείς, μέσα από έναν διαγωνισμό φωτογραφίας!

Την πρώτη θέση έλαβε η Jessica Vink από την VI-Photography. Όπως θα δείτε αποτυπώνει απόλυτα όλα τα συναισθήματα που βιώνει μια γυναίκα κατά τον τοκετό της. Φαίνεται η κούραση, η χαρά και η ανακούφιση που κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της.

vraveumenes fotografies toketou 8

Swipe up για να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved