Brad Pitt: Αφιέρωσε το Όσκαρ στα παιδιά του και συγκίνησε με το σχόλιο που έκανε (vid)

Ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της 92ης απονομής των Όσκαρ.

Brad Pitt: Αφιέρωσε το Όσκαρ στα παιδιά του και συγκίνησε με το σχόλιο που έκανε (vid)

Ο Brad Pitt απέσπασε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Once Upon a Time…in Hollywood» του Quentin Tarantino.

Είναι το πρώτο Όσκαρ που κερδίζει ο διάσημος ηθοποιός για το υποκριτικό του ταλέντο, καθώς το Όσκαρ που είχε λάβει το 2013 ήταν για την ταινία «12 χρόνια σκλάβος» αλλά ως παραγωγός.

Στη σύντομη ευχαριστήρια ομιλία του, δεν έλειψαν οι αιχμές για τη δίκη της παραπομπής του προέδρου Τραμπ λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου «σκέφτομαι μήπως ο Quentin κάνει κάποια σχετική ταινία, και στο τέλος οι μεγάλοι πράξουν το σωστό».

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σκηνοθέτη της ταινίας αλλά και τον συμπρωταγωνιστή του Leonardo DiCaprio με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το σκηνή, και εμφανώς συγκινημένος, αφιέρωσε τη νίκη και το βραβείο στα παιδιά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα κάνω τα πάντα για σας. Σας λατρεύω».

Για πολλούς ήταν ένα μήνυμα προς την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie, με την οποία είχε έρθει σε ρήξη για το θέμα της επικοινωνίας με τα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά εκ των οποίων τα τρία είναι υιοθετημένα: τον Maddox, 18 ετών ,τον Pax Thien, 16 ετών, την Zahara Marley, 15 ετών, την Shiloh Nouvel 13 ετών και τα δίδυμα Knox Léon και Vivienne Marcheline, 11 ετών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή ο διάσημος ηθοποιός αφιέρωσε το βραβείο στα παιδιά του:



Κεντρική φώτο: AP Images

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved