Είχε εξωμήτριο και τελικά γέννησε ένα υγιές αγοράκι!

Η Νίκι Σότο βρισκόταν στην 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της όταν σε έναν υπέρηχο στον οποίο υπεβλήθη, ο γιατρός της διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Είχε εξωμήτριο και τελικά γέννησε ένα υγιές αγοράκι!

Έτσι, την έστειλε να κάνει ένα πιο εξειδικευμένο υπερηχογράφημα.

Στον υπέρηχο αυτό διαπιστώθηκε πως η Νίκι κυοφορούσε ένα αγοράκι, όχι όμως στη μήτρα, αλλά έξω από αυτήν.

Το πρόβλημα ήταν ότι οι γιατροί δεν μπορούσαν να δουν καθαρά αν ο πλακούντας βρισκόταν κολλημένος στα ζωτικά όργανα της μητέρας, κάτι που τους φόβιζε ως πιθανότητα καθώς κινδύνευε η ζωή της εγκύου.

Οι γιατροί προειδοποίησαν την 27χρονη Νίκι ότι αν συνέχιζε την εγκυμοσύνη, αυτή θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή της αλλά και τη ζωή του παιδιού. Εκείνη, όμως, αποφάσισε να συνεχίσει και να μη τη διακόψει, παρ' όλο που ήξερε πως παίρνει μεγάλο ρίσκο.

Η Νίκι τελικά γέννησε με καισαρική τομή. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έπρεπε να μείνει μέσα στο νοσοκομείο για να την παρακολουθούν οι γιατροί.

Έχοντας ήδη ένα γιο 7 ετών, συνεχώς σκεφτόταν τι θα γινόταν το αγοράκι της αν τελικά δεν είχαν ευτυχή έκβαση τα γεγονότα.

Τελικά, όμως, όλα πήγαν καλά και οι γιατροί της δήλωσαν πως πραγματικά δεν έχουν αναλάβει ποτέ παρόμοιο περιστατικό στην καριέρα τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved