Erza Muqoli: Το 14χρονο κορίτσι με τη σαγηνευτική φωνή που μάγεψε το διαδίκτυο (vid & pics)

H κρυστάλλινη φωνή της είναι απλά συγκλονιστική.

Erza Muqoli: Το 14χρονο κορίτσι με τη σαγηνευτική φωνή που μάγεψε το διαδίκτυο (vid & pics)

Η Erza Muqoli είναι αυτό που λέμε «ταλέντο από κούνια». To 2014 συμμετείχε στο μουσικό τηλεπαιχνίδι «La France a un incroyable talent» («Γαλλία έχεις απίστευτο ταλέντο») και από την πρώτη της εμφάνιση καθήλωσε τα πλήθη. Η σαγηνευτική της φωνή αλλά και η ερμηνεία της, έκαναν τα βίντεο με το τότε 9χρονο κορίτσι, να γίνουν viral με εκατοντάδες χιλιάδες views το κάθε ένα. Η Erza κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση. Αυτό ήταν μόνο η αρχή.



Το 2015, ιδρύει με μερικά ακόμα παιδιά, το παιδικό μουσικό συγκρότημα «Kids United» το οποίο συνεργάστηκε με την UNICEF Γαλλίας και ηχογράφησαν τραγούδια για την ειρήνη και την ελπίδα. Το πρώτο τους signle βγαίνει ήδη από την πρώτη χρονιά με τίτλο «On écrit sur les murs» το οποίο έμεινε τρίτο στη λίστα των γαλλικών μουσικών charts για δώδεκα εβδομάδες.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Erza ξεκινάει την σόλο καριέρα της. Τα τραγούδια της κερδίζουν το γαλλικό κοινό και ήδη στα 14 της μόλις χρόνια προδιαγράφεται μία λαμπρή καριέρα για την έφηβη τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/B7gRPIjBjX3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Erza Muqoli γεννήθηκε στο Sarreguemines, μία πόλη στα σύνορα Γαλλίας και Γερμανίας. Και οι δύο γονείς της είναι από το Κόσοβο από όπου ήρθαν ως πρόσφυγες στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Η ιστορία και το πηγαίο ταλέντο της Erza αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει διάθεση και ψυχή ακόμα και τα πιο τρελά παραμύθια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της νεαρής τραγουδίστριας στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή πληροφοριών: wikipedia.org / Πηγή φωτογραφιών: @erzaofficial

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved