Μεγάλος διαγωνισμός του Queen: Κερδίστε ένα κινητό LG Optimus

Στείλε QN (κενό) ΟΝ/ΜΟ στο 54529 και μπες στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/07 για να αποκτήσεις το smartphone LG Optimus L5II με λειτουργικό Android.

Μεγάλος διαγωνισμός του Queen: Κερδίστε ένα κινητό LG Optimus

Στα κύρια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Optimus L5II περιλαμβάνονται οι λιτές ξεκάθαρες γραμμές, το επεξεργασμένο περίγραμμα με Laser, η εντυπωσιακή πίσω όψη και ο έξυπνος φωτισμός LED για το πλήκτρο αρχικής οθόνης. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Smart LED Lighting της LG, ο χρήστης ειδοποιείται – με διαφορετικό χρώμα- σε περίπτωση αναπάντητης κλήσης, μηνυμάτων και πολλά ακόμη. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού Android, Jelly Bean 4.1.2, το φιλικό UX, τα ζωντανά χρώματα της οθόνης και η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας κάνουν την εμπειρία χρήστη ακόμη πιο συναρπαστική.
Ανάμεσα στις λειτουργίες του νέου UX βρίσκουμε το Quick Button, το οποίο δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να διαμορφώνει ένα "Hotkey" σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις, επιλέγοντας να το συνδέσει με λειτουργίες, όπως το QuickMemo, την κάμερα, τη σύνδεση στο internet, την αναπαραγωγή μουσικής ή οποιοδήποτε άλλο application. Το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης, 'Quick Button', μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε εφαρμογή που ο χρήστης έχει προκαθορίσει. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει το Quick Button με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όταν βρίσκεται στη λειτουργία camera preview, το πάτημά του να οδηγεί στη λήψη της φωτογραφίας και την ταυτόχρονη ενεργοποίηση του QuickMemo, ώστε η επεξεργασία και η αποστολή της να γίνεται ευκολότερα και σε μικρότερο χρόνο.
Για ακόμα καλύτερο UX, η LG έθεσε την ασφάλεια του χρήστη στην κορυφή των προτεραιοτήτων της, εξοπλίζοντας το Optimus L5II με τη λειτουργία Safety Care. Η συγκεκριμένη λειτουργία προσφέρει τρεις χρήσιμες επιλογές: προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και γνωστοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.
Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του Optimus L5II :
Λειτουργικό Σύστημα: Android Jelly Bean 4.1.2
Επεξεργαστής: μονοπύρηνος, 1 GHz
Οθόνη: 4.0 ιντσών, τεχνολογίας WVGA
Μνήμη: 4 GB / 512 MB RAM
Κάμερα: 5.0MP με LED Flash
Μπαταρία: 1.700 mAh
Διαστάσεις: 117.5 x 62.2 x 9.2mm (Μονή SIM) / 118.4 x 62.2 x 9.2mm (Διπλή SIM)
Χρώματα: Μαύρο, Λευκό, Τιτάνιο
Για τους όρους διαγωνισμού πατήστε εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved