Εμμανουέλα Μάινα: Δείτε για πρώτη φορά τον μικρό της αδερφό (pics)

Η πρώην παίκτρια του GNTM μας έδειξε για πρώτη φορά τον μικρό της αδερφό και η φωτογραφία τους μας άρεσε πολύ.

Εμμανουέλα Μάινα: Δείτε για πρώτη φορά τον μικρό της αδερφό (pics)

Η Εμμανουέλα Μάινα ήταν από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο τελευταίο GNTM. Το φινετσάτο παρουσιαστικό της σε συνδυασμό με τον πράο χαρακτήρα της, την έκαναν να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και παρόλο που δεν ήταν ανάμεσα στις νικήτριες, έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά μας.

Από το τέλος του παιχνιδιού και μετά, το μοντέλο έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες, οι πιο πολλές από τις οποίες είναι από επαγγελματικές φωτογραφίσεις που έχει κάνει. Πιο λαμπερή από ποτέ, βλέπουμε ότι έχει διατηρήσει το κοντοκουρεμένο μαλλί, το οποίο και της πάει πολύ.

Μία όμως από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει τους τελευταίους μήνες, ξεχωρίζει. Είναι η φωτογραφία με τον μικρό της αδερφό! Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM και ο «άντρας της» όπως τον αποκάλεσε, πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό και μας χάρισαν τη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η 22χρονη Θεσσαλονικιά, θέλει κάποια στιγμή να δημιουργήσει και τη δική της οικογένεια, προς το παρόν όμως «προπονείται» με τον κατά αρκετά χρόνια μικρότερο αδερφό της..

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved