Πόπη Τσαπανίδου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από την παιδική & εφηβική της ηλικία – Δείτε πώς ήταν!

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στο παρελθόν έκανε η Πόπη Τσαπανίδου.

Πόπη Τσαπανίδου: Δημοσίευσε φωτογραφίες από την παιδική & εφηβική της ηλικία – Δείτε πώς ήταν!

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη και οι αναρτήσεις της στα social media, πάντα μας εμπνέουν.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία παρουσία που πάντα μας αρέσει να απολαμβάνουμε. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα, πάντα συνοδεύοντάς τα με υπέροχες φωτογραφίες.

Πριν από μερικές ημέρες, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε φωτογραφίες από την παιδική και εφηβική της ηλικία! Δείτε τις παρακάτω:



«Για σκέψου! Πόσοι άνθρωποι εκεί έξω, θυμούνται έναν από αυτούς τους παλιούς μου εαυτούς; Και πόσα πέρασαν αυτά τα παλιά Ποπάκια για να είμαι σήμερα έτσι! Πάντως παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ένα έχω να σας πω τώρα που καταλαβαίνω τι παίζει: μεγαλώνοντας η ζωή γίνεται καλύτερη!» ήταν το σχόλιό της και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram @tsapandiou

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved