Εγκυμοσύνη στην καραντίνα: Celebrities δίνουν ιδέες για τις πιο χαριτωμένες ανακοινώσεις εγκυμοσύνης

Δείτε πώς ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσουν παιδί και πάρτε ιδέες για να μοιραστείτε και εσείς την ευχάριστη είδηση με φίλους και συγγενείς.

Εγκυμοσύνη στην καραντίνα: Celebrities δίνουν ιδέες για τις πιο χαριτωμένες ανακοινώσεις εγκυμοσύνης

Οι celebrities, ως γνωστόν, λατρεύουν τα social media. Είναι άλλωστε το μέσο που επιλέγουν για να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους, τα νέα από την επαγγελματική αλλά και προσωπική τους ζωή.

Αρραβώνες, γάμοι, διαζύγια, γενέθλια, επέτειοι, πάρτυ, είναι μερικά μόνο από τα σημαντικότερα γεγονότα που ανακοινώθηκαν μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς των ίδιων των celebrities.

Φυσικά, πρωταθλήτριες στις αναρτήσεις αναδεικνύονται οι διάσημες γυναίκες (όχι όλες) οι οποίες δύσκολα μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να μη δημοσιοποιήσουν ο,τιδήποτε συμβαίνει στη ζωή τους.

Κάθε άλλο λοιπόν παρά έκπληξη έχουμε νιώσει όταν celebrities ανακοίνωσαν στα social media (Facebook, twitter και φυσικά Instagram) τις εγκυμοσύνες τους.

Η διαφορά ωστόσο είναι στον τρόπο που επέλεξαν να γνωστοποιήσουν το νέο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες διάσημες έκαναν τις πιο πρωτότυπες και χαριτωμένες ανακοινώσεις για την εγκυμοσύνη τους.

Εάν και εσείς διανύετε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, πάρτε ιδέες πώς με μία φωτογραφία ή ένα βίντεο μπορείτε να ανακοινώσετε τα χαρμόσυνα νέα σε φίλους και συγγενείς, τώρα που δεν μπορείτε να τα μοιραστείτε από κοντά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram Beyoncé

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved