Νίκη Κάρτσωνα: Αυτές είναι οι πιο όμορφες φωτογραφίες με τον γιο της (pics)

Ο Φίλιππος είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Νίκη Κάρτσωνα: Αυτές είναι οι πιο όμορφες φωτογραφίες με τον γιο της (pics)

Η Νίκη Κάρτσωνα δεν φωτογραφίζεται συχνά με τον γιο της. Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μετρημένες οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τον Φίλιππο.

Έχει επιλέξει να κρατά το παιδί της αλλά και την προσωπική της ζωή προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει κάποιες εξαιρέσεις και βλέπουμε φωτογραφίες με τον σύζυγό της και το και το παιδί τους.

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι παντρεμένη από το 2007 με τον Νίκο Χατζή, ωστόσο η σχέση τους μετρούσε αρκετά χρόνια πριν. Το 2009 ήρθε στο κόσμο ο μοναχογιός της ο οποίος είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Σε ένα ποστ της με αφορμή τα 10α γενέθλιά του είχε γράψει η ευτυχισμένη μανούλα:

« Είσαι το καλύτερο δώρο που μου έστειλε ο Θεός. Μέσα από εσένα κατανόησα πόσο πολύ με αγαπάει ο Θεός! Πόσο πολύ με αγαπάς και εσύ!
Μου έφερες χαρά, αγάπη, θέληση.... Μου έφερες ζωντάνια στη ζωή...Κατάλαβα την ομορφιά ψυχής... Την Ενσυναίσθηση...
Σου εύχομαι αγόρι μου και φέτος, ότι ευχήθηκα και πέρσι και οτι θα εύχομαι και κάθε χρόνο!!! Να φτάσεις εκεί που επιθυμεί η ψυχή σου! Γιατί τότε και μόνο τότε θα είσαι ευτυχισμένος!!! Σε αγάπω και θα σε αγαπώ γί’αυτό που είσαι!!! Γιατί είσαι οτι καλύτερο μπορούσα να έχω εγώ».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες του γιου της που έχει δημοσιεύσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved