Κατερίνα Λάσπα: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τις κόρες της (pics)

Η ευτυχισμένη μανούλα απαθανάτισε τις δύο κόρες της.

Κατερίνα Λάσπα: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τις κόρες της (pics)

Η Κατερίνα Λάσπα είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Σάρας και της μικρής Ανδριανής.

Μαζί με τον σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, πρωταγωνίστριες της οποίας είναι φυσικά τα παιδιά τους.

«Σκέφτομαι μόνο θετικά για τις κόρες μου, προσδοκώ να είναι δυνατές μέσα τους και έξω τους», είχε πει η Κατερίνα Λάσπα στην εκπομπή «Πρωινό».

Η ίδια είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της και κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Ειδικά το καλοκαίρι απολαμβάνουν όσο τίποτα τα παιχνίδια στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, καθώς η Κατερίνα Λάσπα εκτός από τη γυμναστική λατρεύει και το surfing.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει αφήσει άφωνους με τις φωτογραφίες της με μαγιό ή από το γυμναστήριο, καθώς φαίνεται το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της.

Αρκετά συχνά όμως δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , φωτογραφίες και με τις κόρες της, με την μικρή να κλέβει συχνά τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά, η φωτογραφία που επέλεξε να δημοσιεύσει είναι από τις πιο όμορφες, καθώς η μεγάλη αδελφή κρατά με τρυφερότητα αγκαλιά τη μικρή έχοντας την πλάτη τους στο φακό.

Δείτε τη φωτογραφία καθώς και το σχόλιο της Κατερίνας Λάσπα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved