Βασιλικά γεννητούρια: Η εξαδέλφη του Πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι έγκυος και… Αμαζόνα!

Και άλλο μωρό -μετά από εκείνο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ- περιμένει το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε λίγους μήνες από τώρα καθώς η τρίτη εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί.

Βασιλικά γεννητούρια: Η εξαδέλφη του Πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι έγκυος και… Αμαζόνα!

Ο λόγος για τη Ζάρα Φίλιπς η οποία παρά το γεγονός ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έχει αποφασίσει ότι δεν θα σταματήσει τους αγώνες ιππασίας στους οποίους συμμετέχει.

Η 32χρονη πριγκίπισσα η οποία ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε Ολυμπιακό μετάλλιο στο άθλημα της Ιππασίας με τα χρώματα της Βρετανίας, λατρεύει την ιδιότητά της ως Αμαζόνα και γι' αυτό έχει αποφασίσει πως δεν θα εγκαταλείψει τα άλογά της όσο θα είναι έγκυος. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες και ενώ προπονούταν, είχε ένα μικρό ατύχημα, πέφτοντας από το άλογό της, όμως ο εκπρόσωπος τύπου της εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωνε πως η έγκυος Ζάρα είναι απόλυτα καλά, σημειώνοντας δε πως δεν θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού της.

Παρ' όλο που οι γιατροί συνιστούν οι αθλήτριες ριψοκίνδυνων αθλημάτων όπως είναι η ιππασία να εγκαταλείπουν όσο είναι έγκυες την ενεργό δράση, η Ζάρα Φίλιπς δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτή την άποψη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved