Ο Μπέκαμ κυκλοφορεί και σε... lego! (βίντεο)

Λατρέψατε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ως ποδοσφαιριστή και θα θέλατε να τον απολαύσετε ξανά στις σημαντικότερες στιγμές του μέσα στο γήπεδο; Δεν έχετε παρά να τον δείτε και πάλι σε δράση, αυτή τη φορά όμως σε ομοίωμά του που δημιουργήθηκε από... lego!

Ο Μπέκαμ κυκλοφορεί και σε... lego! (βίντεο)

Η ιδέα ανήκει στον Ιάπωνα καλλιτέχνη Γιουχίρο Μόρι ο οποίος υπήρξε και μεγάλος θαυμαστής του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός Ιάπωνας θέλησε να συγκεντρώσει σε ένα βίντεο όλες τις μεγάλες στιγμές από την καριέρα του Μπέκαμ που έγραψαν ιστορία στον κόσμο του ποδοσφαίρου και για δύο ολόκληρες εβδομάδες δημιουργούσε κατασκευές από τα μαγικά τουβλάκια ώστε να ολοκληρώσει το δημιούργημά του.

Προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα του προσώπου του και του φισίκ του, ο Γιουχίρο χρησιμοποίησε 2.300 φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή και κατάφερε να δημιουργήσει εικονικά με lego 18 μεγάλες στιγμές του από την καριέρα του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ελ Έι Γκάλαξι μέχρι και στην Παρίς Σεν Ζερμέν που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

Μάλιστα, ανάμεσα στις σημαντικότερες στιγμές που κατασκεύασε ο Ιάπωνας με lego, ανήκει και το φάουλ που έκανε ο Μπέκαμ και έκρινε τον αγώνα Ελλάδας-Αγγλίας για το Μουντιάλ. Με αυτό το φάουλ, όπως θα θυμούνται οι λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος, η Αγγλία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό θεσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε «κατασκευή» ποδοσφαιριστή με lego, αφού στο παρελθόν έχει συμβεί το ίδιο και για άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Μπόμπι Μουρ. Δείτε το βίντεο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε lego!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved